DSC06355

Ik ben weer terug van weggeweest! Een tijdje heb ik niet geblogd, vanwege de vakantie en vooral de druk dat het allemaal moet. Ik heb dat even laten gaan om een nieuwe dosis energie op te doen en vooral om weer fijn druk bezig te zijn met mijn blogje. Vandaag staat er weer een review op het programma van deze bijzondere Velvet lip lacquer van MUA. Want is het nou een lipstick of juist iets anders? 

DSC06359

Zelf ben ik nog niet heel bekend met MUA. Op een blush en een highlighter na had ik tot verkort nog niets van dit mooie merk in mijn stash. MUA wordt in Nederland in een paar filialen van Kruidvat verkocht, en toevallig ook in de stad waar ik woon. Ik vind het schap van MUA nooit echt interessant. Ik weet niet, het trekt gewoon niet echt mijn interesse. Op de Velvet Lip Lacquers na dan, want dat zag er wel erg leuk uit.

De verpakking van de Velvet Lip Laquers ogen chic. Ze worden verkocht in een speciale verpakking wat mat zwart is. De huls van de Lip Lacquer is van mat glas en met een zwarte matte dop. De dop zelf is het logo van MUA gegraveerd. MUA is een vrij betaalbaar merk. Ik vind de verpakking erg mooi! De mat zwarte verpakking geeft een luxe gevoel en oogt ook gewoon heel er mooi.

DSC06358

De lip lacquer breng je aan met een sponsapplicator. Zelf vind ik dat erg fijn werken, want je kan daarmee goed je lippen mee invullen en omlijnen.

DSC06361 DSC06362

Het pigment is echt waanzin wekkend goed! Op allebei de foto’s ben ik maar één keer met de sponsapplicator over mijn huid heen geweest.  De kleur die ik heb is Funk. Een zoete knallende roze kleur. De substantie voelt een beetje romig aan. In het begin is de lip laquer glanzend maar na een paar minuten wordt Funk mat.

DSC06403DSC06419

Het aanbrengen vergt enige oefening vind ik. Funk is namelijk in het begin moeilijk egaal aan te brengen. Je moet het namelijk snel in een keer aanbrengen want anders zie je kleurverschil wanneer het opdroogt. Na een paar keer oefenen is het mij wel gelukt! De kleur is erg aanwezig, maar vind ik bij een simpele outfit juist perfect. Dit brengt namelijk net dat beetje kleur in een simpele outfit naar boven.

De kleur mag er zeker weten wezen op mijn lippen! Wat is die mooi! En ook heel mat. Matter dan dit kan je volgens mij niet krijgen.

DSC06364

Op mijn lippen houdt de Funk het een uur of 3 uit. Na die tijd begint hij te brokkelen aan de binnenkant van mijn lippen. Bijwerken heeft ook alleen zin als je de lip lacquer er in een keer afhaalt en opnieuw op doet. Anders heb je geen egale maar juist een allemaal klontjes op je lippen.

Dat is dan ook het enige minpunt wat ik op kan noemen aan deze lip lacquer van MUA. Het is een beetje jammer dat hij er helemaal af moet als je hem wil bijwerken. Maar okay dat is dan ook het enigste. Funk is een perfecte kleur als je op zoek bent naar iets fellers dan de nude trend én op zoek bent naar een matte lipstick die je aanbrengt als een lipgloss. Ik pak hem er de afgelopen tijd niet heel vaak bij, maar ben wel blij dat ik hem heb toegevoegd in mijn stash. Hij kan namelijk net dat ene kleurtje zijn wat mijn outfit afmaakt.

De Velvet Lip Lacquer kan je kopen bij enkele Kruidvat Filialen in Nederland voor €4,99.

Ben jij meer van de matte of juist van de glanzende lipstick?

Liefs,
Merel

2 comments on “Review MUA Velvet Lip Lacquer in Funk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge