dsc09327

Het is dat ik eigenlijk alleen maar budget oogschaduws in mijn bezit heb. Die voelen voor mij trouwens net zo goed als de wat duurdere merken als MAC en Urban Decay hoor. Maar toch kriebelde het. Ik wilde graag een wat duurder palette uitproberen. Maar dat moest dan ook een zeer goed palette zijn met kleuren die ik zelf nog niet in mijn eigen collectie heb zitten. Ik wist eigenlijk gelijk al welk palette ik wilde in Sephora in Parijs. Het Urban Decay Naked Basics Palette. Een palette met allemaal super gepigmenteerde matte kleuren. En met één highlighter die dan weer wel glimt. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb al een tijdje in mijn bezit en wil hem graag aan je laten zien vandaag!

dsc09326

De verpakking van de Naked Basic vind ik echt heel erg mooi. Hij ziet er strak en basic uit, net zoals de kleuren van het palette zelf. Die zijn ook basic waardoor je het palette elke dag zou kunnen gebruiken. Het palette voelt stevig aan, en het is ook heel erg fijn dat er een extra doosje om heen zit. Zo kan je hem extra veilig meenemen als je zou willen.

dsc09325

Dit zegt Urban Decay over het Naked Basics Palette:

Een basis palette dat niet mag ontbreken in het make-up tasje van elke vrouw. Zes matte oogschaduwtinten, waarvan 4 volledig nieuwe Urban Decay kleuren.
Dit palette bevat:
– Venus – demi-mat zacht off-white
– Foxy – mat crèmekleurig bisque
– Walk Of Shame – mat nude lichtroze
– Naked2 – mat roze taupe
Faint – mat warm zachtbruin
– Crave – mat diep zwartbruin

dsc09329dsc09331dsc09333

Ik ben zelf dol op dit soort matte kleuren. Het is alleen jammer dat ze er zo weinig zijn bij budget merken. Oke, ze zijn er wel maar goede matte oogschaduws zijn schaars te vinden. De kleuren vind ik goed gekozen door Urban Decay. De zwarte had er van mij niet gehoeven. Want die gebruik ik toch amper. Er zit ook een spiegel in het palette zoals je ziet. Wat het ideaal maakt om hem ook te kunnen meenemen op vakantie of voor een weekendje weg.

dsc09337

 

De kleuren zijn fantastisch! En dat pigment voor matte kleuren vind ik echt waanzinnig! Op de foto komen de swatches nog niet een zo overeen als dat je ze in het echt op mijn arm zou zien. Ze zijn nog intenser vind ik. De oogschaduws zijn heel zacht en brokkelen ook een beetje wanneer je er met een kwast over heen gaat.

dsc09342dsc09338

Ooglid: Foxy  Crease:Naked 2; Buitenste Crease: Faint  Wenkbrauwbot en binnenste ooghoek: Venus

dsc09350dsc09376

Ik ben zelf dol op dit soort basics looks. Je kan het elk moment van de dag dragen. En het hoeft er helemaal niet uit te zien of je nou heel veel make-up draagt. De naturel look zeg maar. Met wat extra shimmer oogschaduw zou je van je dag make-up zo avond make-up kunnen maken voor bijvoorbeeld een avondje uit of een feestje.

dsc09334

Ik ben dol op het Naked Basics Palette van Urban Decay. Ik was al dol op oogschaduws. Maar door het Naked Basics ben ik er nog meer van houden. Ik vind oogschaduw op doen echt een feestje, en nu nog meer!

Doordat de matte oogschaduws zo gepigmenteerd zijn kan je er hele mooie naturelle looks mee maken. De kleuren steken van elkaar af maar ondanks dat kan je het wel dagelijks dragen. Ik ben zelf dol op dit soort looks waar bij het lijkt alsof je helemaal niet zo veel make-up draagt. Ik heb het palette de afgelopen week al veel gebruikt. Ondanks de oogschaduws wel wat zacht zijn en daardoor wat korrelen krijg je geen fall out. Als je jezelf eens een keer wilt verwennen met een heel mooi palette (die je iedere dag kan gebruiken) moet je zeker voor dit palette gaan!

Het is een hele prijs die je er voor neerlegt, daar ben ik het helemaal met je eens, maar echt, het is het je meer dan waard!

Urban Decay Naked Basics Palette is verkrijgbaar bij de Ici Paris Xl in de Kalverstraat in Amsterdam voor €25. Je kan hem ook online kopen of bij een Sephora in het buitenland. 

Heb jij een Urban Decay palette in huis?

Liefs.
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.