DSC08530

Sinds ik de shower foams heb ontdekt wil ik eigenlijk niet meer terug. Het voelt zo fijn om met zo’n schuim je huid schoon te maken. Ik had er al een paar geprobeerd. Vandaag is het tijd van Nivea te reviewen.

DSC08531

Zoals je al ziet zijn deze verpakkingen niet uit Nederland. Ik heb ze namelijk gekocht in Duitsland. Maar dat kon je misschien al lezen op de verpakking. In Duitsland is dit veel goedkoper. De helft van wat je in Nederland er voor betaald. Dit komt denk ik voor een deel door dat Nivea van oorsprong een Duits merk.

DSC08534

 

DSC08532

Creme Soft en Creme Smooth

Beide vind ik erg lekker. Ik heb dan zelf ook geen favoriet. Ze ruiken allebei naar het bekende Nivea geurtje. Wat ik zelf heel erg prettig vind. Het voelt ontzettend zacht aan op je huid. Na het douchen voelt mijn huid nog net zo zacht aan, totaal niet trekkerig wat andere douchegels nog wel is voor kunnen zorgen. Echt goddelijk douche spul als je het mij vraagt.

DSC08634

Belangrijk is wel dat je goed schudt voor gebruik. Daardoor krijg je het meest volle schuim. Zoals ik al zei wat ontzettend zacht voelt.

DSC08535

De nieuwe douche foams van Nivea vind ik fijn in gebruik. Je doet er trouwens ook best wel lang mee! Ik denk dat ik met een douche foam ongeveer een maand mee heb gedaan. Dat vind ik best lang voor een douche foam. Daarbij moet ik wel melden dat ik niet super veel gebruik en alleen dat gebruik wat ik nodig denk te hebben. Maar dat lijkt me ook logisch, zo doe je tenslotte het langst met een product. Ik ben fan van de douche foams en raad ze iedereen aan om een keer te proberen.

Heb jij de ‘nieuwe’ douche foams al geprobeerd van Nivea?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Review Nivea Silk Mousse Creme Soft en Smooth”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.