Het was tijd, tijd voor een maskertje afgelopen week. Om even helemaal tot rust te komen na de drukte die er was geweest, en wat er misschien nog komt. Ik pakte het Nivea masker erbij die ik voor Sinterklaas had gekregen. Een crème masker van honing. Benieuwd hoe ik hem vond?

DSC00208

 

 

DSC00201

Nivea staat volgens mij wel in elke badkamer, is het niet de bekende crème in het blauwe tinnen bakje, dan is het wel een shampoo of een ander product van Nivea. Ik kan zo niet snel bedenken wanneer ik een Nivea product heb gebruikt, Shame on me! Nee echt, maar ik kan me niet heugen dat ik een slechte ervaring heb met dit merk.

De verpakking is strak, met het Nivea logo boven aan het masker. Verder zie je een vaag honing raster onder aan. Er zitten twee applicaties in (zoals Nivea het noemt) dit betekent dat je het twee keer kan gebruiken, leuk! Je kan het er dan bijvoorbeeld twee keer van genieten of juist samen met een vriendin.

Wat belooft het masker volgens Nivea?

NIVEA® VISAGE VERWENNEND HONINGMASKER verrijkt met honingextract, Macademia Notenolie & Sheaboter verwent de huid intensief en geeft haar een zacht gevoel, de rijke formule voorziet de huid van intensieve hydratatie en kostbare voedingsstoffen die ze nodig heeft.

 

DSC00202    DSC00231

Op de verpakking staat dat het masker rijkelijk moet worden aangebracht worden op een gereinigd gezicht. Ik heb het masker opgebracht na dat ik heb gedoucht en ik reinig mijn gezicht standaard onder de douche met een face wash van Dr. van der Hoog.  Na dat ik gedoucht heb, doe ik het masker rijkelijk op. Ik  merk dat het een romige en heerlijk ruikende (naar bloemen?) masker is. Mijn huid voelt in het begin iets geïrriteerd aan, maar na dat het geheel is opgebracht voel ik dat eigenlijk niet meer.

Na dat ik het masker heb opgebracht moet ik 10 tot 15 minuten wachten voordat ik het er af kan halen. Ik wacht 15 minuten, zodat die lekker kan intrekken.  En dat intrekken dat doet die zeker! Na ongeveer 10 minuten zie je dat een deel van het masker echt goed is ingetrokken op de meeste plekken op mijn gezicht.

DSC00218

Na het kwartier haal ik mijn masker eraf met een washandje met water. Je kan het ook met een tissue weg halen, maar dit heeft persoonlijk niet mijn voorkeur. Mijn huid voelt na het masker inderdaad veel zachter!

Ik kan eerlijk gezegd niet ontdekken of hij zo hydraterend als ‘ie zegt dat die is. Dit komt denk ik voornamelijk omdat ik best wat onzuiverheden heb en  een redelijke vette huid heb.

 

DSC00200

Ik vond hem fijn, niet denderend en hij had ook geen WOW-effect, maar gewoon leuk voor een keertje ter ontspanning. Hij is heerlijk romig, en ruikt lekker. Als je het mij vraagt is het wel een aanrader!

 

Nivea Verwennend Honing Masker is te koop bij drogisterijen zoals Etos en DA en kost € 2,29 

 

Hoe vaak per week gebruik jij een masker?

 

Liefs,

Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.