DSC07737

Ik ben dol op muziek. Ik luister graag tijdens het leren, als ik moet trein reizen of wanneer ik aan het bloggen ben. Ik heb altijd wel wat aan staan. Maar ik luister vrijwel alleen via oordopjes. Een speaker stond altijd nog op mijn lijstje om te kopen. En sinds deze week ben ik er een trotse eigenaar van!

DSC07740 DSC07742

Ik heb mijn speaker besteld bij GSMPunt.nl. En had hem binnen een dag al binnen. Een super snelle service vind ik.

DSC07743

Er zit een gebruiksaanwijzing bij. Maar eigenlijk is het gebruik meer dan logisch. Je zet je Bleutooth aan van je mobiel of een ander apparaat. Je zet de speaker aan en zorgt ervoor dat daarvan ook de Bleutooth aan staat. Je zoekt met je mobiel naar de Nude speaker en wanneer je verbonden bent kan je je muziek afspelen.

Wat ik niet wist is dat je ook kan bellen met je speaker. Hoe handig is dat?! Voor in de auto bijvoorbeeld heel fijn wanneer je handsfree wilt bellen.

DSC07747

DSC07744

Ik ben al met al heel tevreden met deze speaker. Hij geeft voor mij een prima geluid. De batterij gaat voor mij lang genoeg mee (zo’n 8 uur!). En wat ook heel fijn is, is dat je hij water en zand bestendig is. Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd onder de douche maar dat lijkt me best een leuk idee om een keer te doen ;). Hij gaat sowieso mee naar mijn stage in Duitsland waar ik hem zeker weten met heel veel plezier ga gebruiken.

De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker in Mint is te koop bij GSMpunt voor €59,95. Ze verkopen er onder andere ook Galaxy S7 hoesjes.  

Gebruik jij graag een speaker of luister je liever via oordopjes of een koptelefoon?

Liefs,
Merel

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

1 comment on “Review Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker in Mint”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge