DSC05579

Door dat er laatst een actie bij Kruidvat was kon ik mooi kennis maken met NYC. Voor mij een merk waar ik nog geen ervaringen mee heb, dus mooi tijd om het een keertje uit te proberen. Naast dat ik deze blush mee heb genomen heb ik ook nog een oogschaduw palette gekocht. Ik was wel benieuwd naar deze vrolijke face powder en heb hem daarvoor natuurlijk uitgebreid getest!

DSC05582DSC05581

De verpakking is simpel en makkelijk in gebruik. Door de transparante deksel kan je de blush goed zien. Het is niet dat ik deze blush om de verpakking zou meenemen, maar eerder om het uiterlijk van de blush. Door de verschillende vlakken ziet het er toch ook weer heel mooi uit. Het is trouwens een best grote blush, want er zit 9 gram in! Ik heb de kleur Pink Cheek Glow.

DSC05583

 

Ik vond het niet nodig om de kleuren afzonderlijk van elkaar te swatchen aangezien je ze toch allemaal in een keer op je gezicht gebruikt. Tenminste zo gebruik ik het Color Wheel. De kleur van de blush doet mij denken aan die van Rose Gold van Sleek, maar dan zonder de vele glitters die in Rose Gold verwerkt zitten. De pigmentatie is oke maar niet bijzonder. Hij is jammer genoeg wel erg poederig waar door je de kleur steeds moet opbouwen met je kwast.

DSC05588

Face foto zonder het NYC Colorweheel 

DSC05630

Met het NYC Colorwheel 

De foto met de blush is net wat anders dan zonder. Ik heb de blush met meerdere lagen aangebracht. Hij is daardoor wel iets te veel op mijn wangen aangebracht. Maar zo kan je wel goed de kleur van de blush zien. Het geeft vind ik een gezonde blos aan op mijn gezicht.

DSC05599

Helaas is op deze foto de blush wat minder goed te zien. Maar toch heb ik hem echt wel op! Het geeft voor mijn gevoel een gezonde rozige blos op mijn gezicht. Wanneer ik hem met een kwast een aantal keer over mijn wangen aan breng komt er toch echt wel een blosje tevoorschijn.  DSC05625

Het is weer wat anders dan een normale blush zo’n Color Wheel. Ik vind hem een fijne verpakking hebben. Je haalt makkelijk de deksel er af en heeft een mooie structuur. De Kleur van de Blush vind ik ook erg mooi. Maar vind ik niet speciaal. Hij heeft geen geweldig pigmentatie maar ook niet bar slecht. Wat ik een nadeel vind is dat de blush nog al lastig is aan te brengen op de huid. Waardoor je al gauw 3 lagen van de poeder op je gezicht hebt zitten. Oftewel mijn conclusie: hij is fijn, maar er zijn genoeg andere blushes die net zo fijn kunnen zijn. Als je hem zou willen kopen is het meer een leuke toevoeging aan je stash dan dat je een echte parel in je stash hebt zitten.

Het NYC Color Wheel Mosaic Face Powder in Pink Cheek Glow kan je kopen bij Trekpleister of Kruidvat voor €4,99.

Wat is jouw favoriete blush op dit moment?

Liefs,
Merel 

1 comment on “Review NYC Colorwheel Mosaic Face Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.