Zoals je misschien wel merkt staan er afgelopen maanden/weken wat weinig artikelen over beauty gerelateerde zaken online. Dat heeft zo zijn redenen. De eerste is dat ik vind dat ik al heel wat spullen in mijn stash heb. Ten tweede vind ik dat ik de producten die ik heb ook moet gebruiken. Daarom koop ik tegenwoordig veel minder spullen dan vroeger. Wat zo’n zijn voordelen heeft, maar ook zijn nadelen. Taupe is een blush/bronzer die ik al een tijdje op het oog had. Ik heb hem al bij verschillende bloggers voor bij zien komen. Ze zeggen dat het dé contour kleur is om je wangen mee te shapen. Taupe werd net uit het assortiment weg gehaald toen ik overtuigd was dat ik hem wilde kopen. Maar gelukkig is hij terug in een nieuw jasje! Ik heb hem afgelopen week in Utrecht gekocht en laat vandaag weten wat ik van deze blush/bronzer/contour kleur vind!

NYX ken ik vooral van de buttergloss. Waar ik zelf ook een van had. Een hele fijne gloss moet ik zeggen! NYX is een betaalbaar merk wat te koop is bij de Douglas of in de NYX store in Amsterdam. Die van Amsterdam staat op mijn lijstje om nog een keer heen te gaan. De verpakking van deze blush is zwart mat met een doorzichtige bovenkant. Handig want zo weet je precies welke kleur je pakt (als je meerdere blushes van NYX bij elkaar hebt liggen natuurlijk).

Wat ik een leuk detail vind is het strikje bij de opening van de blush. Kijk nou hoe leuk! Dat geeft het toch net iets extra’s vind ik.

De kleur is zoals je ziet Taupe. Er zit 4,5 gram in. Dat is voor mij meer dan genoeg. Want voor contouren gebruik ik niet heel veel poeder.

 

Hoewel er staat dat het een blush is vind ik het eerlijk gezegd meer een bronzer/contour kleur zoals ik al in de inleiding zei. Het is vind ik.

De kleur vind ik best warm ogen zo als swatch. Ik heb nog nooit een kleur analyse gedaan maar vind dat warme kleuren mij het beste staan. Ik vond het eerlijk ook best een beetje spannend om hem te swatchen/gebruiken om te kijken of dit wel een geschikte kleur voor mij is. Want stel je voor als dat niet zo was geweest… Geen ramp natuurlijk, maar was wel jammer geweest als het niet mijn kleur was geweest.

Zonder Taupe

En met Taupe op mijn gezicht. 

Ik vind hem heel erg mooi bij mij staan! Wat een opluchting haha. Ik was zo bang dat die net wat te koel voor mij was. Maar dat is gelukkig niet zo. Het geeft net dat beetje warmte aan mijn gezicht. Hij staat vind ik ook heel natuurlijk op mijn huid. Dat vind ik echt een must. Want ik wil niet dat je een bronzer of contourkleur erg goed bij mij kan zien. Ik heb Taupe aangebracht onder mijn jukbeen, kin en een beetje op mijn voorhoofd.

Ik ben heel erg blij dat ik de blush toch gekocht heb. Na al die maanden zoeken heb ik hem toch kunnen kopen. Ik vind hem als contour/bronzer erg mooi bij mijn huid staan. Ik weet zeker dat ik deze blush aankomende lente en zomer met veel liefde zal gaan gebruiken!

Je kan de NYX High Defenition Blush in Taupe kopen bij de Douglas of bij de NYX store in Amsterdam aan de Kalverstraat. Voor de blush betaal je €7,31.

Ken jij deze blush van NYX?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review NYX Blush Taupe”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.