Laatst had ik al de bronzer/blush ‘Taupe’ gereviewd (die kan je hier terug lezen). Sinds een tijdje heb ik ook de soft matte lip creams van NYX op het oog. Ik wilde eigenlijk Stockholm aanschaffen omdat ik hier veel mensen positief heb over gehoord. Vandaag review ik Cannes. Een hele andere kleur dan Stockholm maar ik kan je nu al verklappen dat Cannes zeker niet tegenvalt!

Ik vind ten eerste dat NYX simpele maar mooie verpakkingen heeft. Duidelijk en mooi met een mat zwarte dop. De namen ook alleen al voor de verschillende soft matte lip creams vind ik geweldig. De kleur die ik heet Cannes zoals ik al in de inleiding vertelde. Maar je hebt dus ook nog veel meer andere verschillende steden lip creams. Zoals Sao Paulo, Ibiza en zelfs Amsterdam.

De vloeibare lipsticks zijn nog steeds een trend. Dat zie je onder andere bij The Body Shop die laatst nog nieuwe lipsticks heeft uitgebracht. Maar ook de NYX soft matte lip creams zijn ontzettend populair. En waarom niet? Een vloeibare lipstick vind ik veel makkelijker om aan te brengen dan een lipstick. Zo kan je makkelijker werken vind ik met een vloeibare lipstick dan met een normale lipstick. Vloeibare lipstick vervormd ook niet en dat doen de normale lippenstiften wel weer.

De Soft Matte Lip Creams worden geleverd met een sponsapplicator. Ik heb nooit problemen gehad met sponsapplicators en vind ze eigenlijk juist heel fijn in gebruik.

Cannes is een oud roze kleur. Die heel zacht op je huid aanvoelt. Ik vind het zelf een erg mooie kleur. Goed te dragen voor overdag of voor naar school/werk. De soft matte lip creams staan bekend om hun intensiteit qua kleur. Nou Cannes heeft dat zeker. Het pigment is super!

Zoals je ziet een erg draagbaar kleurtje. Vooral wanneer je lippen natuurlijk al wat gekleurd zijn is dit echt een my lips but better kleurtje. Hij voelt ook heel fijn op mijn lippen aan. Totaal niet plakkerig. Op een gegeven moment voel ik hem niet eens zitten!

De applicator die bij de lip cream zit is makkelijk in gebruik. De applicator brengt precies aan op je lippen waardoor je strak je lippen kan bijwerken.

Ook vervaagd de vloeibare lipstick ook erg mooi vind ik. Hij blijft bij mij met eten en drinken zo ongeveer 4 uur op mijn lippen. En dat vind ik best lang voor wat je er voor betaald.

Naast de andere vloeibare lipsticks die ik al heb is deze van NYX zeker een mooie aanwinst voor in mijn stash. Het is net weer een ander draagbaar nude kleurtje. Wel een kleurtje wat meer meer naar roze/rood neigt. Ik ben zeker te spreken over Cannes. Een geweldige pigmentatie die ook nog is super mooi op mijn lippen blijft zitten. Wel een kleine sidenote: Ik draag hem vooral wanneer ik mijn onzuiverheden goed gecamoufleerd heb, want hij haalt wel de roodheden in je gezicht naar boven.

NYX Soft Matte Lip Cream in Cannes is te koop bij de Douglas voor €7,31. Zowel in de winkel als online.

Ken jij de Soft Matte Lip Creams van NYX al?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Review NYX Soft Matte Lip Cream Cannes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.