DSC08360

Toen mijn geliefde reiniger Herbalism van Lush op was moest ik op zoek naar een vervanger. In de eerste plaats wilde ik een reiniger van Paula’s Choice proberen. Maar helaas was dat merk niet te koop bij de Douglas bij mij in de stad. Daar was wel Origins te koop. Dit merk stond ook op mijn lijstje om te proberen als skincare. Ik heb van de lijn Zero Oil de reiniger gekocht. En was heel benieuwd of dit nou wat meer voor mijn huid zou kunnen betekenen. Ik heb het geprobeerd en vandaag geef ik je mijn mening over deze reiniger.

DSC08359

Dit is de eerste keer dat ik in aanraking kom met dit merk. Ik heb al vaak genoeg wat over Origins gelezen op verschillende blogs. Maar heb er steeds niet aan gedacht om wat te kopen. Vooral over de maskers van dit merk heb ik veel goede verhalen gelezen. Die wil ik dan ook proberen later dit jaar. Origins is wel een wat duurder merk dan bijvoorbeeld Garnier. Je kan hem een beetje in de prijsklasse van Lush neerzetten. Ook qua ingrediënten is het te vergelijken met Lush. Ze proberen alles op een natuurlijke manier te verkrijgen. Hoewel Lush dan nog wel een stapje verder daar in is dan Origins. Maar natuurlijker is het zeker.

dit zegt Origins over de Origins Zero Oil Deep Pore Cleanser:

De extra sterke, mild schuimende reiniger met huidverhelderende zaagpalm, verkoelende munt en poriënverkleinend salycilzuur reinigt de poriën, verwijdert overtollig talg en vermindert glans. De huid wordt tintelend schoon en fris.

DSC08361

Je hebt eigenlijk maar een klein beetje nodig van de reiniger. Want het gaat zo erg schuimen dat je er echt maar een drupje van nodig hebt.

DSC08356

DSC08355

Hoewel ik het vaak alleen bij vaste reinigers houd zoals mijn favoriete Herbalism van Lush, doet deze het zeker ook niet verkeerd. Wanneer ik hem heb gebruikt voelt mijn huid fris en schoon aan. Dat frisse heeft zeker ook te maken met de mint die er in verwerkt zit. Ik heb zeker gemerkt dat mijn huid er rustiger van werd. Ik ben zelf dol op dat soort reinigers die een fris gevoel geven aan je huid. Ik zit nu wel in een fase dat mijn huid wat onrustiger is, maar dit komt ook door hormonen die 1x per maand opspelen en misschien speelt ook wat stress van stage mee. Ik ga hem zeker wel weer een keer opnieuw gebruiken wanneer ik geen Lush in de buurt heb zitten. Het is dus zeker een blijvertje bij mij.

Origins Zero Oil Deep Pore Cleanser is te koop bij een van de Douglas filialen voor €19 euro.

Gebruik jij de huidverzorgingsproducten van Origins? 

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.