DSC07902

Eerlijk? Het is eigenlijk pas sinds dit jaar dat ik lipliners echt ontdekt heb. Daarvoor vond ik het eigenlijk een beetje onzin. Want waarom zou je in hemelsnaam een potlood gebruiken voor dat je je lipstick op doet. Nou dat heb ik geweten. Vriendinnetje Vera wees mij er op dat je lipstick gegarandeerd langer blijft zitten wanneer je een lippotlood er onder aan brengt. En hoewel Vera niet het doorsnee meisje is wat veel make-up gebruikt, volgde ik wel haar advies op. Want ongevraagd advies kan altijd van pas komen. Dus zo geschiedde, ik aan de lippotloden. De eerste paar die ik review dit jaar zijn van P2!

DSC07903

P2 is een merk een Duits make-up merk. Vergelijkbaar qua prijs met Essence. De verpakking is afgestemd op de kleur van het potlood. Zo heb ik een plum kleur gekocht in ‘129 Grape’ en een wat fel rood potlood in ‘141 Volcano’. Aan de achterkant van het potlood zit een slijper waar mee je een sterke punt mee kan maken op je potlood. Is goed te gebruiken vind ik, en zeer handig dat dat er bij zit.

DSC07905

De potloden hebben een draaisysteem. Je draait hem dus zeg maar steeds een beetje op. Prima om zo te gebruiken. Maar wat mij wel al gelijk op viel is dat ‘Grape’ snel afbreekt. Zo heb ik al twee keer gehad dat wanneer ik het lippotlood op wilde doen hij af brak. Het is dat ze niet zo duur zijn, maar anders was het toch wel een beetje zonde. Want je gooit dat afgebroken stuk gewoon weg.

DSC07906

De kleurtjes zien er prima uit. Beetje stroef met aanbrengen wel, maar daar staan de meeste potloden wel om bekend. Je zou een hydraterende lipstick hierna op kunnen doen of van te voren wat balsem op doen. Dan voelt het wat minder droog op je lippen aan.

DSC08068

129 Grape

Grape is een donkere paars bruine kleur. Ik vind dit zelf de mooiste kleur van de twee. Ik heb er alleen nog geen goede lipstick bij kunnen vinden, maar op zich zelf zou je hem ook heel goed kunnen dragen!

DSC08076

141 Volcano

Volcano is een fel rode kleur. Op deze foto niet helemaal goed gedekt, maar wanneer je nog een laagje aanbrengt is die dat zeker wel. Hij kan zowel los als met een lipstick worden gebruikt, en blijft bij mij voor ongeveer 2/4 uurtjes goed zitten. Ligt er aan of ik tussendoor wat gegeten heb of niet.

DSC07904

Ik ben weer blij verrast door deze potloden! Ze brengen strak aan, geven net wat meer basis onder je lipstick en blijven voor mijn gevoel ook lang en goed zitten. Ook de kleur is goed gepigmenteerd en je kan ze zo wel alleen als samen met een lipstick dragen. En nog een voordeel, ze zijn super super mat! Voor zo’n klein prijsje zou ik ze zeker even proberen.

P2 was voor mij een onbekend merk. Maar door de lippotloden wil ik zeker wel meer van dit merk ontdekken. Weet jij nog dingen die je echt van dit merk moet proberen, let me know!

De P2 Perfect look Lipliner is te koop bij de DM in Duitsland voor €1,75 per stuk. 

Wat gebruik jij graag van P2?

Liefs,
Merel 

1 comment on “Review P2 Perfect liner in”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge