DSC01379

 

Volgens mij heeft iedere blogger hem wel in huis, ik heb het natuurlijk over het welbekende W7 In The Buff palette. Een nude palette waar mee je alle kanten mee op kan. Benieuwd wat ik ervan vind? Vandaag review ik hem op mijn blog!

DSC01377

Een paar weken geleden was ik in Amsterdam om daar blogvriendinnetje Dana te ontmoeten. Toen we langs de DA kwamen in de Leidsestraat zijn we eigenlijk niets vermoedend naar binnen gegaan. Toen we binnen waren lag in een bak ik denk wel meer dan 40 van deze paletten, echt ontzettend veel! De prijs lag rond de 7 á 8 euro. Wat best goedkoop is voor een palette met 12 kleuren. Ik nam er natuurlijk neem je er dan eentje mee, want ja hij was het proberen waard zoals ik al bij vele las.

DSC01225

Dit zijn de 12 kleurtjes, oplopend van licht geel naar zwart. Het is trouwens een warm palette. Opvallend is dat er eigenlijk alleen maar shimmers in zitten en maar 3 matte kleuren. Ik had persoonlijk meer verwacht dat er veel meer matte kleuren inzaten. Maar he, dit vind ik ook goed! De kleuren zijn vind ik goed gekozen, het ziet er allemaal vrij draagbaar uit voor een normale werk/school dag.

DSC01233DSC01234

Er ook nog een dubbele kwast bij, wat ik zelf niet gebruik. want ik gebruik liever mijn eigen kwasten. Handig zijn ze trouwens niet, ze pakken totaal geen kleur op, wat niet fijn is.

DSC01229DSC01242

V.l.n.r: Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate Topaz.

Dit zijn de kleuren van het eerste deel. De eerste kleur Buff is totaal niet te zien. Best jammer, want het kon een mooie licht gele kleur zijn. Mijn favorieten van deze zes kleuren zijn toch echt wel Sand, Dust, Camel. Sand kan je super mooi aanbrengen op het bewegend ooglid. En de andere twee kleuren meng ik tot nu met elkaar in de arcadeboog.

DSC01228DSC01240
V.l.n.r. Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder, Onyx.

Dit zijn dan de laatste zes kleuren. Allemaal vrij donkere maar warme tinten. Ik verbaasde mij trouwens over Onyx, wat een ontzettend veel pigment heeft die zeg! Dit zijn de donkerste kleuren van het palette, met uitgezonderd Silk. Silk breng ik aan als highlighter op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Mijn favorieten van deze zes kleuren zijn Silk, Wave, en Earth.

 

DSC01231

Ik heb het palette al een paar keer gebruikt en vind het een best fijn! Je kan er zo mee variëren! Ze zijn niet zo opvallend wat het zeer draagbaar maakt voor school en werk. Een fijn budget palette wat iedereen eigenlijk in zijn stash zou moeten hebben!

W7 In The Buff is onder andere te koop bij de DA aan de Leidsestraat in Amsterdam voor ongeveer €8,00 en bij verschillende op=op winkels. 

Heb jij dit palette ook?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.