De Primark is een winkel waar ik af en toe kom. Te vergelijken met een de Action. Zo kom je er een tijdje niet, en zo loop je er met meer spullen vandaan dan dat je van te voren in gedachten had. Dat heb ik dus ook met de Primark. Hoewel ik zelf niet de kleding meer koop (arbeidsomstandigheden sucken daar ontzettend, maar dat is een ander verhaal) vind ik het nog wel leuk om bij de make-up afdeling en woon accessoires te kijken. Zo kwam ik toevallig deze borstel tegen voor foundation/concealer of bronzer tegen. Ik vond het wel interessant. Hoewel de trend van de borstelkwast voor mijn gevoel al een beetje voorbij is wil ik het toch proberen. Vandaag mijn mening over deze borstel.

Er zijn in totaal 3 verschillende soorten borstels te koop. Ik heb het middelste formaat van de borstels die er bestaan. Je hebt nog een kleinere (ik denk zelf voor het gebruik van concealer of misschien zelfs oogschaduw(?) en een wat grotere (voor het gebruik van foundation en poeder denk ik). De middelste heeft vind ik het perfecte formaat om te contouren en zal hem daarvoor ook in dit review gebruiken. Je zou hem ook voor foundation/poeder/concealer kunnen testen maar daar vond ik hem niet wat te klein (voor de poeder en foundation) en wat te groot voor (voor de concealer)

Hier een close-up van de borstel. De haren zijn zoals je ziet best lang en de borstel is heel stevig omdat de haartjes best dicht op elkaar zitten. Ook voelen de haartjes ontzettend zacht aan. Dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht voor wat je voor de borstel betaald.

  

Zonder gebruik gemaakt te hebben van de borstel | Ondertussen 😉 | En na gebruik van de borstel met bronzer

Ik gebruik de borstel voor het contouren/bronzen van mijn wangen/jukbeenderen. En ik moet je zeggen, dat is best goed te doen! Het voelt heerlijk zacht op je wangen aan. Maar het effect vind ik ook erg mooi. Het is heel egaal aangebracht vind ik met zo’n borstel. Het is ook makkelijk op te bouwen en te vervagen met deze borstel van Primark.

Mijn favoriete kwasten zijn van Real Technique en Eco Tools. Deze van de Primark kan niet aan de kwaliteit tippen denk ik maar  vind ik ook erg fijn! Hoewel het nog wel even oefenen is met het gebruik ervan (vooral voor het mooi natuurlijk aanbrengen is het nog een dingetje) vind ik hem toch wel heel fijn in gebruik. Hij is lekker zacht en dat is voor mij toch wel een van de grootste dingen waar ik op let wanneer ik een kwast koop.

De kwast/borstel kan je kopen bij een van de Primark filialen hier in Nederland voor €4,00.

Gebruik jij deze borstels ook al voor je make-up? En wat vind jij van deze trend?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review Primark Borstel/kwast”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.