DSC01197

Ik ben geen ster in nagels lakken. Nee, ben ik niet en hoef ik niet te zijn. Maar ik vind het wel leuk om af en toe een leuk kleurtje op mijn nagels te doen. Zoals ook deze keer. Mijn nagels zijn rood, fris rood, lenteachtig en leuk. Toen ik het kleurtje op had gedaan leek het mij wel leuk om er een review er over te plaatsen. Dus vandaar, hierbij mijn review over de kleur 610 Stand To Attention van Rimmel. Ik heb hem trouwens gekocht bij de Action voor nog geen €3,00. Geen idee of ze er nu nog zijn, want ik had ze begin mei gekocht. Maar hé, kijk mee naar mijn review over dit super leuke nagellak :)!

DSC01212

Ik heb een haat- liefdeverhouding met nagellak zoals ik volgens mij wel eerder heb gezegd, en anders hierbij haha :). Ik koop volgens mij altijd nagellak die te langzaam opdroogt, die niet lang blijft zitten (zelfs met base coat eronder!) en die de dag erna gelijk al chipt. Niet leuk. Ik heb ook een grote hekel aan nagellak die streperig lakt en als je probeert of die al is opgedroogd dat je dan je vingerafdruk hebt op je nagellak. Vre-se-lijk! Maar volgens mij heeft iedereen een hekel aan, aan de vorige opsommingen. En geef mij (net zo als iedereen volgens mij ) maar een snel opdrogende, dekkende en lang zittende nagellak. Dan pas ben ik blij.

Rode nagellak vind ik zo mooi! Maar dan moet je wel de perfecte hebben. Niet te donker niet te licht, goed dekkend en zoals ik al heb verteld moet hij lang op mijn nagels blijven zitten. Deze nagellak van Rimmel zag ik toevallig liggen bij de Action. Toen ik samen met blogvriendinnetje Dana in Amsterdam was en wij samen in de Action stonden voor een grote bak vol nagellak. Waarin onder andere nagellak lag van Rimmel, maar ook van Maybelline en volgens mij ook nog L’Oréal (deze laatste weet ik niet zeker). De nagellak van Maybelline was voor een groot gedeelte nagellak wat eigenlijk nooit is verkocht in Nederland maar wel in Engeland. Ik had daarvan een nagellakje meegenomen en de swatch kan je zien in mijn favorieten artikel. Ook ging dit super mooie nagellakje van Rimmel mee naar huis.

Thuis ging hij gelijk in mijn nagellak bakje waar ik al mijn nagellak heb liggen. Ik heb er daarna niet meer naar omgekeken, tot gister. Ik wilde gister nagellak op doen omdat ik wist dat ik de rest van de week geen praktijkvakken meer heb (bij de praktijkvakken mag je geen nagellak op vanwege hygiëne). Toen ik mijn bakje zat te kijken zag ik deze liggen. Ik heb hem nooit op gedaan en vond het daarom wel tijd om hem op te doen. Nou hier het resultaat. een prachtig rood nagellakje.

DSC01209

                                                        2 laagjes nagellak

Rood is mijn lievelingskleur. Rood staat voor mij voor liefde, passie en warmte en zo veel meer! Deze frisse aardbeien kleur dekt in 1 laag maar als je het echt zeker wilt weten kan je nog wel een extra laag er over heen doen. Ik heb de nagellak een dag op, en heb nog niet gemerkt dat die chipte, erg fijn! Ik heb totaal geen sterke nagels dus ik denk dat die 2 tot 3 dagen goed blijft zitten.

De substantie van de nagellak is fijn. Hij is misschien een heel klein beetje waterig, maar daar heb ik verder totaal geen last van. Hij lakt trouwens als een malle en is echt binnen 1 minuut droog! DSC01197

Kijk even hoe leuk dit er uit ziet bij een gebruinde huid! Leuk toch? Het armbandje is trouwens van de Wereldwinkel en heb ik gister laten maken want hij is helemaal in stukken gegaan een tijdje geleden. Zonde! Gelukkig kan ik hem nu weer met plezier dragen. Vond het wel een leuk plaatje zo haha :).

DSC01199

Ik ben blij. Blij met deze nagellak en hoe fijn die lakt en blijft zitten. Ik weet niet of je hem nog kan kopen, omdat het volgens mij een Limited Edition was uit 2012 én of Action hem überhaupt nog verkoopt, want zo vaak kom ik daar niet. En Action vervangt vaak zijn schappen. Maar ik zag op internet dat precies dezelfde kleur ook te koop is onder precies dezelfde naam maar dan met nagellak code 318. Ik ben nog niet op onderzoek uit gegaan of die ook echt nog in het Rimmel make-up schap ligt. Maar als het wel zo is, ga ik hem denk ik nog wel een keer kopen. Hij is voor mij echt de perfecte rode nagellak. Tijdloos, Chic, en gewoon super mooi!

Zoals ik al zei heb ik geen idee of die nog verkocht  bij de Action of dat ‘ie wordt bij Rimmel in het make-up schap. Ik zelf zou als ik jou was gewoon een kijkje nemen. 

Welke nagellak is voor jou de perfecte rode nagellak?

Liefs,
Merel

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.