dsc09788

Zoals ik al eerder heb gezegd, ik ben dol op douche foams. Echt een verwenmomentje voor onder de douche. Ik heb al verschillende douche foams gebruikt. Die van Rituals vind ik wel heel speciaal vind ik zelf. Sinds kort is er een nieuwe limited edition uit voor de winter. Deze lijn heet de The Ritual Of Light. Ik heb daarvan de douche foam kunnen bemachtigen en vandaag lees je hiervan een review.

dsc09791

Wat mij gelijk opvalt is de super mooie verpakking. Zwart met gouden en witte stippen. Die natuurlijk de lichtjes moeten voorstellen in de donkere maanden die nog komen. Het geeft voor mij nu al een super luxe gevoel. Dat geeft Rituals mij bijna altijd. De verpakkingen van dit merk vind ik altijd zo’n luxe uitstralen. Daarnaast staat het ook nog is super leuk in je badkamer zo’n chique fles.

dsc09792

Bij de Nivea Douche Foam was ik gewend dat er gelijk schuim uit kwam. Bij deze van Rituals is dat net wat anders. Er komt eerst een soort gel uit. Als je dit uit smeert op je huid wordt het super zacht schuim. Heerlijk! Ieder merk maakt het schuim op zijn manier. Ik vind dit prima om zo te gebruiken.

Ik vind het zelf heel lekker om mezelf met frisse citrusgeuren te douchen. Deze Rituals Douche Foam heeft een veel warmere geur. Echt een typische winter geur. Met kaneel en sinaasappel. Is voor mij ietsje anders dan dat ik normaal gebruik. Maar kan het nu met de wintermaanden op komst goed waarderen. De hele douche ruikt er naar wanneer ik dit gebruik.

Na het douchen voelt mijn huid zacht aan. Het is gehydrateerd en voelt totaal niet droog aan.

dsc09795

Hoewel ik normaal meer van de frisse citrusgeuren ben heeft deze wintergeur ook wel wat. Het warme van kaneel en het frisse van sinaasappel vind ik erg lekker. Rituals vind ik sowieso een speciaal merk waar ik niet heel vaak iets van koop. Vind het altijd een beetje vergelijkbaar met The Body Shop. De verpakking vind ik erg tof. De gouden en witte stippen lijken echt op lichtjes. Daar draait ook de hele lijn om van Rituals. Een verpakking moet ook leuk zijn vind ik. Anders koop je het ook minder snel 🙂

Rituals The Ritual Of Lights Limited Edition lijn ligt nu in de winkel. De Foaming Shower gel kan je kopen voor €8,50. Ook kan je hem online bestellen via eu.rituals.nl

Wat koop jij het liefst bij Rituals?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.