DSC01842
Rituals is een merk waar ik snel even naar kijk als ik in de V&D ben. Want ik heb helaas geen Rituals winkel in de buurt. Ik heb al zo vaak geroken aan de verschillende geurtjes die ze verkopen, maar nog nooit wat er van gekocht. Toen ik in de Rituals winkel in Groningen stond, en deze heerlijke scrub geroken had, wist ik dat die mee naar huis ging.

DSC01835
De scrub komt uit de Laughing Buddha lijn wat sinds vorig jaar te koop is bij Rituals. De laughing buddha lijn moet je vooral heel vrolijk maken! In deze lijn zijn 9 producten te koop, waarvan ik dus de douche scrub heb.
De verpakkingen van Rituals doen mij altijd denken aan oosterse sferen. Alsof je er helemaal tot rust van komt. De verpakking is van plastic gemaakt. Als je aan de verpakking ruikt ruik je al de geur van de de scrub. Echt een heerlijke geur vind ik!
DSC01843DSC01844
Als je de dop opent van de scrub komt er een frisse citrus geur je tegemoet! Je moet hier wel van houden maar gelukkig vin ik alle citrusgeuren erg lekker ruiken! De scrub heeft kleine scrub korreltjes die wat mij betreft wel wat groter mochten zijn. Het is een milde scrub met een rijke voedende creme die dus niet alleen je dode huidcellen doet verwijderen maar ook nog is je huid voedt. Een win win situatie! Ik heb nu al een paar scrubs van The Body Shop gebruikt, maar ik vond ze het net niet. Ze glijden te snel van je huid af waardoor scrubben er nauwelijks bij is. Maar deze scrub, oh well, deze is geweldig! De scrub blijft liggen op de huid waardoor je heel makkelijk je eigen huid kan scrubben. Zonder dat de korreltjes er snel afspoelen. Zodra de scrub er af hebt gespoeld met warm water is je huid zijde zacht en klaar om bruin te worden!
DSC01841
Ik ben erg te spreken over deze scrub. De scrub glijdt niet weg over de huid waardoor je een goede maar milde scrub kan uitvoeren. Ik vind hem persoonlijk iets te mild voor mijn huid en ben daarom nog steeds opzoek naar een wat grovere scrub waarmee ik mijn lichaam mee kan scrubben. Maar ook namens de geur gebruik ik hem graag onder de douche. Want oh, ook al zou je hem alleen voor de geur kopen, is ie al helemaal top! Maar je hoeft er niet op te rekenen dat je na je douche beurt hem nog ruikt want als je hem eenmaal hebt afgespoeld ruik je niets meer van deze zalige geur… Jammer want van mij mocht je hem nog wel even ruiken nadat je gedoucht hebt.
De Rituals Fortune Scrub uit de Laughing Buddha lijn kan je kopen bij Rituals winkels en bij geselecteerde V&D’s. Je betaald voor de scrub €10,00.
Wat is jou favoriete product van Rituals?
Liefs,
Merel

 

7 comments on “Review Rituals Scrub”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.