DSC07970

Ik heb niets te klagen over mijn wimpers. Ze zijn niet de langste, volste of de meest gekrulde van heel Nederland maar ook zeker niet heel klein, en alleen maar rechtuitstaand. Nee, ik ben zeker tevreden met ze. Maar voor nieuwe dingen ben ik altijd wel in. Zo zou ik altijd nog een keer de Revitalash willen proberen voor volle en lange wimpers. Helaas is dit wel een beetje te duur voor mijn portemonnee. Maar de goedkopere versie van andere merken wil ik ook wel proberen. Vandaar dat ik vandaag de Going Longer Lash Booster Serum van Rival De Loop op het menu heb staan.

DSC07975

Weer een merk wat voor mij onbekend was. Rival de Loop. Een merk dat je kan kopen bij Rossman (een minder bekende drogisterij onder de Nederlanders in Duitsland). Rival de Loop is net zo’n goedkoop merk als Essence, P2 en Manhattan. Een merk dat zich ook vooral richt op de jongere meisjes in de samenleving. Ze hebben zelfs een aparte lijn dat Rival de Loop young heet.

Naast dat ze de wimper serum verkopen, verkopen ze ook nog heel veel andere make-up producten. Denk aan foundation, primers, mascara, oogschaduw en alles wat onder make-up kan vallen. Op kwasten na dan.

Het serum ziet er vind ik goedkoop uit. En dat maakt niet uit, want Rival De Loop is zelf ook een goedkoop merk. De verpakking is wit met een zilveren dop. En zou zich ook prima kunnen voordoen als een mascara.

DSC07974

De borstel is simpel en gemaakt van synthetische haren. Net zoals de borstels van vroeger zeg maar. Niks spannends aan.

DSC07941

Mijn wimpers zonder iets. Zonder mascara. DSC07942

Hier heb ik een laagje mascara op. Wat kan dat verschil maken he! Ik gebruik hier mijn favoriete mascara van Maybelline de Lash Sensetional.

DSC07948

En hier heb ik het serum er over heen aangebracht en nog een beetje aangezet met mascara. Zoals je kan zien geeft het een spinnenpoot effect. Ik ben er zelf ook nog niet uit of je nou het serum onder of boven je mascara moet dragen. Maar het zal er vast onder zijn. En of die nou verzorgt weet ik ook niet zo goed. Maar leuk om een keer geprobeerd te hebben vind ik.

DSC07968

En dit is dan full face. Ik vind het zelf wel ergens wat hebben. Maar ik ben zelf te lui om elke dag serum onder mijn mascara aan te brengen. Misschien moet ik het dan maar aanbrengen voor het slapen gaan. Ik denk dat dat beter werkt dan hoe ik het nu op heb gedaan.

DSC07976

Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen. En dit serum vind ik erg fijn in gebruik trouwens. Je merkt niet dat je het op hebt. Ik ben ook niet zo vast in gebruiken moet ik je eerlijk bekennen. En het is dan ook al weer een tijd geleden dat ik deze er bij heb gepakt. Misschien moet ik hem toch maar voor het slapen gaan op doen en kijken wat er dan gebeurd. Ik vind het in ieder geval leuk dat ze dit soort dingen verzinnen!

Het wimperserum van Rival de Loop kan je scoren bij de Duitse drogisterij Rossman voor €3,99.

Heb jij wel eens wimperserum gebruikt?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge