Sinds ik mijn bullet journal heb ben ik steeds op zoek naar fijne schrijfwaren. Zo wilde ik heel graag weer een vulpen hebben. Ik zeg weer, omdat ik op de basisschool met een vulpen moest schrijven. Ik heb het na de basisschool niet meer willen aanraken omdat ik een vulpen alleen maar lastig vond. Balpennen bevielen mij veel beter op de middelbare school. Nu ik wat ouder ben kan ik de vulpen juist wel weer waarderen. Alleen, vond ik wel dat ik het eerst weer opnieuw moest uitproberen of het wel wat voor me zou zijn. Toen ik per toeval in de Action was en daar een vulpen tegen kwam wist ik dat ik deze wilde afrekenen. Vandaag laat ik je weten wat ik onder andere van de vulpen vind!

Eerst review ik de Hand Lettering pennen van de Action. Die kwam ik ook per toeval tegen. En voor €0,99 is het ook wel de moeite waard om het is even te testen. Ik vind de Action trouwens steeds leuker worden. Je moet wel echt goed op zoek naar pareltjes. Maar vooral bij de schrijfwaren en school artikelen wordt Action wat mij betreft steeds beter. Super leuk!

Dit zijn de stiften die in het setje zaten. Drie verschillende diktes zitten er in. Ik gebruik zelf vooral 2.0 omdat deze de dunste lijn van de drie heeft. Het is even wennen hoe je de pennen moet gebruiken want ze zijn niet soepel in gebruik. Het zijn een soort markeerders waar je mee kan kalligraferen. Ik heb er zelf nog geen letters mee gemaakt. Maar voor het inkleuren van de letters al wel. En daarvoor zijn de stiften mooi zwart. Zoals je ook al kan zien hierboven.

En dan nu de vulpen! De vulpen was goed verpakt in een plastic verpakking. Met een vulling naast de pen. De vulling zit hierboven al in de pen. Ik weet niet zeker of Action ook losse vullingen verkoopt. Maar ik weet dat Hema ze wel los verkoopt (in een pak van 20 stuks! Daar heb je dus wel even genoeg aan lijkt me).

Ik vind de print op de punt alleen al erg mooi. Echt typisch voor een vulpen vind ik.

De inkt die bij de pen zit is blauw. Heb ik zelf geen problemen mee, mij maakt het niet uit met welke kleur ik schrijf als de pen maar lekker schrijft. En lekker schrijven doet hij zeker! Ik heb hem al veel gebruikt in mijn bullet journal. De inkt drukt niet door op het papier, wat een mooie bijkomstigheid is.

Ik ben heel tevreden over deze schrijfwaren van de Action. Hoewel ik het handletter setje nog wel vaker moet gaan gebruiken voor mijn gevoel. De vulpen gebruik ik dagelijks en verveelt helemaal niet. Juist super leuk om weer met een vulpen te schrijven. Het enige wat wel een nadeel is met een vulpen is dat die nog wel is kan gaan lekken. Tot nu toe niet gebeurd gelukkig. Het is dan ook belangrijk dat je de vulpen horizontaal weglegt. Of in mijn geval bewaar ik hem horizontaal in mijn etui.

Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen! Weer een wat ander review dan normaal!

Het handletter setje is te koop bij de Action voor €0,99 de vulpen voor €1,25.

Met welke pennen schrijf jij het liefst?

Liefs,
Merel

2 comments on “Review Schrijfwaren van Action”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.