DSC00771

 

Een tijdje geleden had ik al het Original palette gereviewd. En ik vond het daarom nu wel tijd worden om ook mijn andere palette te reviewen. Het Au Naturel palette heb ik samen met het Orginal palette gekocht. Het Original palette vind ik fijn, maar gebruik hem veel te weinig helaas… Ik ben benieuwd of ik het Au Naturel palette net zo fijn vind.

 

DSC00766

Op dit moment is Au Naturel mijn derde palette van Sleek. Mijn eerste was het Storm Palette, daarna het Orignal Palette en als laatst dit palette het Au Naturel Palette. Het Storm palette is mijn favoriet en gebruik deze bijna elke dag om mijn dagelijkse look mee te maken. Naast paletten heb ik ook een blush van Sleek, Rose Gold. Een warme roze blush met gouden glitters. Deze gebruik ik het liefst ook iedere dag en staat heel erg mooi als de zon straalt. Over het algemeen ben ik heel tevreden met mijn Sleek producten. Ze hebben ontzettend veel pigment en brengen goed aan.

Sleek is een Brits merk wat tegenwoordig goed te krijgen is in Nederland. In webshops en in winkels is Sleek tegenwoordig te koop. Ik heb mijn Paletten allemaal uit de winkel gekocht, bij Beau. Een make-up winkel in het hartje van Groningen waar ze onder andere ook andere ‘onbekende’ make-up merken verkopen zoals Teeez en The Balm.

DSC00768

In het Au Naturel palette zitten 12 kleuren, net zoals in ieder ander palette van Sleek. Het overgrote deel is mat van kleur. Ik heb zelf veel shimmer oogschaduws, dus dit palette is een goede toevoeging voor mijn stash. Zo kan ik lekker de komende weken experimenteren met matte oogschaduws.

DSC00769DSC00772

 

De kleuren zijn vooral zo als je al denk ik deed vermoeden, neutraal. Veel aarde en metaal kleuren zijn in het palette verwerkt. Het overgrote deel is mat, er zitten van de 12 maar 3 shimmers in. De bovenste rij zijn allemaal lichte kleuren. De onderste rij bevat wat zwaardere kleuren. Deze kan je aanbrengen voor je dagelijkse make-up maar je kan het ook wat zwaarder maken en het dragen naar een feestje bijvoorbeeld.


DSC00777Bovenste rij v.l.n.r.: Nougat, Nubuck, Cappucino, Honeycomb, Toast, Taupe

Wat een bummer… van de bovenste rij kan ik wel gaan huilen. Alleen van Taupe kan ik nog een beetje vrolijk worden. En Taupe is daarom ook gelijk mijn favoriet uit de bovenste rij. Het pigment is waardeloos zoals je kan zien op mijn swatsh. Zo jammer want ik had best wel hoge verwachtingen van de kleurtjes. Dit omdat mijn andere paletten zo goed van kwaliteit waren.

DSC00778
Onderste rij v.l.n.r: Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal, Noir 

 

De onderste rij wordt ik wel vrolijk! Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd maar dit komt denk ik vooral door omdat de meeste shimmers zijn. Vooral Mineral Earth en Conker zijn mijn favorieten uit de onderste rij. Deze kleuren zijn vooral heel romig qua, en daarom heel fijn om aan te brengen.

DSC00857

 

Dit is mijn ooglook geworden die ik heb gemaakt met het Au Naturel palette. De kleur op mijn bewegend ooglid is Mineral Earth. Cappuccino heb ik aangebracht in mijn arcade boog. En Taupe heb ik geprobeerd in mijn binnenste ooghoek op mijn wenkbrauwbot. Ik zou dit zo als alledaagse look kunnen dragen.

DSC00770

 

Ik ben half tevreden over dit palette. De bovenste kleuren zijn echt teleurstellend. Ze zijn niet tot nauwelijks zichtbaar als je ze swatcht, zo jammer! Alleen Taupe is echt goed zichtbaar en is daarom ook mijn favoriet van de bovenste rij. De onderste rij kleuren maakt dan wel weer heel wat goed. Vooral Mineral Earth is een van mijn favoriete kleuren. Een echte toevoeging tot mijn stash vind ik het niet. Misschien is het dan wel weer leuk dat ik in het bezit er van ben. Ik raad hem alleen aan als je van donkere neutrale tinten houd. Want van de bovenste rij moet je echt niet veel verwachten.

Sleek palletten zijn te koop bij webshops zoals bijvoorbeeld bij Echentra en The Make Up Spot, de prijs is ongeveer €10,00 per palette.

Welke palette zou jij graag willen hebben van Sleek?

liefs,
Merel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.