DSC06095

Sinds ik blogs ben gaan volgen, dat is denk ik ongeveer 3 jaar geleden ben ik fan geworden van Sleek. Sleek is betaalbaar en is door de jaren heen steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Ik was altijd al heel erg fan van hun paletten. 12 goed gepigmenteerde kleuren voor €10,-. Dat is ongeveer 80 cent per oogschaduw! Oftewel, geen geld voor zulke goede oogschaduws. Maar goed, ik wilde wel iets anders proberen van Sleek, en omdat ik toch nog op zoek was naar een bronzer én naar een nieuwe Rose Gold blush (want die van mij was vorig jaar helaas kapot gevallen) kwam ik uit bij dit Face Form palette in Fair. Waar een highlighter, een bronzer én mijn favoriete blush Rose Gold in zit.

DSC06097

 

Ik verbaas me er soms nog wel een beetje over waarom make-up apart nog in een doosje moet verpakt worden. Dat doen al die drogisterij merken toch ook niet? Daarbij is het ook nog verspilling van papier. Maar goed, het Sleek Face Form palette ziet er net zo uit als een normaal oogschaduw palette maar is een slag kleiner. Zwart mat van kleur en met glimmende letters ‘Sleek MakeUp’. Het ziet er chique uit vind ik.

DSC06175DSC06176

De bronzer is voor mij een precies goede kleur, niet oranje en ook niet te bruin én mat. De swatches van de bronzer die ik op mijn huid heb gemaakt zijn wel opgebouwd in een paar lagen. Een veeg vond ik namelijk niet foto-waardig.

De highlighter vind ik erg mooi! Glimt als een malle en geeft een mooie warme gloed met de gouden shimmers.

En Rose Gold vond ik al het einde toen ik hem los had gekocht. Maar in dit palette is het zeker ook een plaatje! De gele en gouden shimmers zijn zo mooi! En de pigmentatie van deze blush is ook echt geweldig! Jaa het is en blijft een favoriet van mij.

DSC06264 DSC06167

Ik blijf er maar mee oefenen met het aanbrengen van de blush, bronzer en highlighter. Maar ik heb het idee dat ik steeds meer mijn draai er in ga vinden. De foto’s geven wel een goed beeld hoe de kleuren op mijn huid zijn. De bronzer breng ik net zoals bij mijn swatch in meerdere lagen aan. De highlighter is een veeg voor een mooie glow, echt heel erg zomers! En last but not least, Rose Gold breng ik aan op mijn wangen, maar je moet er echt mee oppassen dat je hiervan niet te veel aanbrengt. Anders heb je echte van die neppe roze barbie wangen, en dat is echt het laatste wat je wilt. Een heel licht veegje is al genoeg voor je hele wang.

De blush en de bronzer breng ik het liefst met een daarvoor bestemde kwast aan. Terwijl ik de highlighter juist het liefst met mijn vingers aan breng voor een gezonde gloed. Maar ik moet zeggen dat het met mijn vingers erg fijn aanbrengt en ik het niet nodig vind om dat met een speciale kwast aan te brengen.

 

DSC06174

De foto’s in het zonlicht vond ik toch net wat mooier dan de andere foto’s die ik had gemaakt. Hier zie je nog nogmaals de super mooie shimmers die verwerkt zijn in de blush en in de highlighter. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn nieuwe Face Form Palette. En voor de vakantiegangers onder ons, hij is ook ideaal voor op reis. Geen gedoe met verschillende bronzers en blushes maar juist alles bij de hand in een palette.

Ik heb mijn palette gekocht bij Beau Make-up Store in Groningen voor €13,00 maar je kunt hem of haar 🙂 ook kopen via de webshop van www.makeupmusthaves.nl

Heb jij een palette van Sleek in je bezit?

Liefs,
Merel

 

1 comment on “Review Sleek face Form palette in Fair”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.