DSC06958

Al een tijdje stond deze op mijn lijstje om een keer te kopen. Hij leek mij zo mooie kleur! Vooral toen ik hem een aantal keer op Instagram voor bij zag komen wist ik vrij zeker dat ik hem ook in mijn bezit wilde hebben. Na een retourtje Groningen heb ik hem gekocht bij Beau (een winkel die onder onder ook The Balm, Teez en Sleek verkoopt, aanrader dus als je in Groningen bent!). Nu heb ik hem al een tijdje in mijn bezit en is nu de tijd gekomen om er een review er over te maken.

DSC06959

De Matte me collectie bestaat uit 6 verschillende matte lip creams. Ik heb een nude tint maar er zijn ook nog tinten zoals paars, rood en roze. Met een doorzichtige huls en een zwarte matte dop vind ik hem erg mooi en nieuw aanvoelen. De rechthoekige doorzichtige verpakking vind ik zelf erg mooi!

Dit zegt Sleek over de Matte Me Lip creams:

Liever een matte finish op je mond dan een glossy glans? De Matte Me is een matte vloeibare lipstick die je in 1 keer aanbrengt in een vloeiende beweging. Je hoeft dus geen tweede laagje te gebruiken.

DSC06960

 

De applicator die er bij zit is anders dan een gewone sponsapplicator. Deze is vrij lang en plat met kleine sponsapplicator haartjes.

DSC06976

En dan de kleur! Ik vind hem persoonlijk erg mooi. Het is iets donkerder dan een gewone nude tint maar daarom juist net wat unieker dan de standaard nude kleuren. Hij is wat bruiner qua kleur dan andere tinten nude.

DSC06944    DSC06974

 

DSC06971

Zonder en met Birthday Suit. Zoals ik al zei is hij iets bruiner dan andere nude tinten en dat zie je ook weer terug op mijn lippen. Ik vind hem heel erg mooi! Zeker een alledaags kleurtje en voor de herfst die nu langzamer hand komt is hij ook perfect.

Hij brengt in het begin een beetje apart aan. Bij het aanbrengen is ‘ie namelijk met een glans en hij droogt mat op. Hij voelt daardoor ook een tikkeltje raar wanneer Bithday Suit opdroogt. In het begin voelt het een beetje vettig maar wanneer die is opgedroogt merk je van dat vettige helemaal niks meer. Hij blijft bij mij een uurtje of 4 wel muurvast zitten. Daarna begint die te slijten aan de binnenkant van mijn lippen.

DSC06975

Nog een close-up van de lipcream op mijn lippen. Hij is zoals ik al zei erug mooi en mat!

DSC06956

Nu ik deze heb wil ik nog wel meer kleurtjes proberen van de Matte Me lijn. Hij is zo mooi en bijzonder en blijft voor mijn gevoel ook heel lang zitten. Nu de matte tinten weer helemaal in zijn is dit kleurtje perfect om te gebruiken tijdens dit seizoen. Ik heb hem de afgelopen weken er al vaak bij gepakt, om hem bijvoorbeeld te dragen naar school of gewoon op een normale dag. En ik ga hem de komende weken ook zeker vaak genoeg er bij pakken. Een heel fijn kleurtje.

Sleek Matte Me Birthday Suit kan je onder andere kopen bij Beau in Groningen voor €6,99 maar ook via makeupmusthaves.nl. 

Draag jij vaak matte lipkleuren? 

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge