DSC00362

Zondag liet ik in mijn shoplog zien dat ik twee paletten van Sleek heb gekocht bij Beau , een make-up winkel die in in het centrum van Groningen zit. Een van die palette is het Original palette. In dit artikel laat ik je mijn mening zien over het palette!

 

DSC00369DSC00366

 

De sleek paletten herken je aan hun matte verpakking met glanzende letters ‘Sleek makeup’ erop gedrukt. Ik heb al een palette van Sleek. En ben dus al wel een beetje bekend met het merk. Mijn eerdere palette is het Storm Palette met veel donkere kleuren erin. Het review kan je hier vinden. Ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe uitdaging met andere kleurtjes erin. En vond het Original palette er wel leuk uit zien in de winkel. Ik weet trouwens wel dat je ze ook via het internet kan bestellen. Maar in de winkel kan je de kleuren net wat beter zien en je hoeft ook geen verzendkosten te betalen, waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent.

 

 

 

DSC00373DSC00371

 

De kleuren in het palette zijn heel verschillend. Er zitten twaalf kleuren in.  Van paars en blauw tot groen en roze, voor ieder wat wils. Het zijn allemaal shimmers, op de matte zwart na. De bovenste kleuren zijn vooral donker. De kleuren van de onderste rij zijn wat lichter. De kleuren liggen eigenlijk totaal niet bij elkaar. Maar daarom is het wel leuk om kleuren met elkaar te combineren tot een leuke look! Op de oude oogschaduws van Sleek zit er een geruit vlak gedrukt in de oogschaduws zoals je hierboven ziet. In de nieuwere zit dit niet meer, deze zijn geheel vlak.
Ik vind zelf dat het een leuk palette is, met veel verschillende  kleuren is. Als ik tijd ga ik er zeker mee aan de slag om leuke looks mee te maken!

 

 

 

DSC00379DSC00384

 

Hier de swatches. De bovenste rij die je links ziet zijn vooral veel donkere kleurtjes. De kleuren worden geleidelijk steeds lichter als je ze van links naar rechts bekijkt. De mat zwarte heeft mij eigenlijk erg verrast. Ik had niet gedacht dat het zo in pigmentatie zou uitpakken!

De kleuren van de onderste rij, zijn minder zwaar dan die van de bovenste. Deze kleuren hebben mij ook erg verrast met hun pigmentatie. Licht, maar wel goed te gebruiken om het op een ‘normale dag’ te gebruiken.
De lichtgele gebruik ik graag als highlighter op mijn wenkbrauwbot en in de binnenste hoek van mijn ogen. De koperen gebruik ik voor een dagelijkse look graag op het bewegend ooglid. Ik maak het dan af om in de crease de gouden kleur op te doen die tussen de koperen en de groene kleur in zit. En dan natuurlijk nog een eyeliner en mascara om het geheel af te maken.

Mijn look

 

DSC00408DSC00417

 

Bij deze look heb ik vooral veel de groene kleuren gebruikt. Zo komen mijn bruine ogen heel goed uit, vind ik.
Ik heb de donkere groene kleur van de bovenste rij gebruikt op mijn bewegend ooglid, de licht groene kleur van de onderste rij in de crease en om het af te maken heb ik de licht gele kleur (de eerste van links, van de onderste rij op mijn swatch foto) op mijn wenkbrauwbot gedaan en in mijn binnenste ooghoek. Op de onderste wimperrand heb ik een heel klein beetje van de donker groene oogschaduw aangebracht. De eyeliner die ik heb gebruikt is van Essence waar ik hier een review van heb geschreven en de mascara die ik op heb is de 3D mascara van de HEMA.

DSC00419DSC00420

Hier een close-up! Dit is de eerste keer volgens mij de eerste keer dat ik een make-up look online zet, best spannend! Ik vond het wel erg leuk om te doen dus jullie kunnen er zeker meer gaan verwachten de komende maanden.

DSC00388

 

Ik ben blij met dit palette, het is een goede toevoeging voor de andere paletten die ik heb. De pigmentatie is overweldigend, zo mooi! De kleuren liggen soms dan wel niet dicht bij elkaar, maar ze zijn misschien wel erg leuk om te combineren! Ik ben in ieder geval van plan om meer looks online te plaatsen met dit leuke Sleek palette, dus stay tuned!

Sleek paletten zijn te koop online via de shop van Misslipgloss en ook via The Make Up Spot de prijs ligt rond de €10,00.
Mijn palette komt dus bij Beau vandaan en kost ook  €10,00.

Heb jij een sleek palette? Of welk palette zou jij graag willen van Sleek?

 

Liefs,
Merel

3 comments on “Review Sleek Palette The Original + Look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.