Voor de gene die mij in het dagelijks leven vaak zien weten dat mijn huidige telefoonhoesje echt helemaal op was/is. Zelfs zo erg dat ik opmerkingen kreeg van mijn oppaskindje of ik hem niet is een keertje zou moeten vervangen? Gelukkig kwam daar afgelopen maand verandering in en mocht ik een nieuw telefoonhoesje uitkiezen. Vandaag laat ik hem aan je zien en laat ik weten wat ik er van vind!

 

Ik ben zelf niet zo snel van een super kleurrijk telefoonhoesje. Voor mij moet een telefoonhoesje vooral praktisch en makkelijk in gebruik zijn. Ik kon tussen genoeg telefoonhoesjes kiezen. Uiteindelijk werd het deze zwarte van een leerachtige stof. Wat ik vooral heel praktisch vind is dat je hem ook op de zijkant kan neerzetten. Niet dat ik dat super vaak doe maar voor bijvoorbeeld youtube filmpjes wel heel handig is.

De vakjes voor verschillende soorten pasjes vind ik ook erg praktisch. Niet dat ik ze zelf heel snel zou gebruiken omdat ik zelf al een speciaal hoesje heb voor mijn pasjes, maar alsnog handig om te hebben wanneer je dit wel wilt gebruiken!

 

Ik heb mijn telefoonhoesje via telefoonhoesjestore. Een grote online webshop die veel verschillende telefoonhoesjes verkoopt voor verschillende soorten telefoons. Ze hebben bijvoorbeeld iPhone X hoesje, maar ook voor de iPhone 8 hoesjes, en als je wat anders wilt dan alleen maar voor iPhone’s hebben ze ook voor de Samsung Galaxy S9 hoesjes.

De vorige keer dat ik een telefoonhoesje reviewde voor mijn site leek dat niet in mijn voordeel te werken. Nog niet eens een week later viel mijn mobiel in de wc…. Dus mag ik hopen dat dat bij dit hoesje niet het geval is haha. Ik kan er in ieder geval weer even tegen aan met mijn hoesje. Die ander was dan ook wel echt héél erg aan vervanging toe. Ik ga dus nog zeker wel even doen met mijn hoesje! En ga er zeker wat langer mee doen dan de vorige die ik heb gekregen…

Mijn telefoonhoesje heb ik gekregen van telefoonhoesjestore.nl. Zelf heb ik een hoesje voor de Samsung Galaxy A3 (16). Via telefoonhoesjestore heb je verschillende soorten telefoonhoesjes voor elke soort telefoon. 

Wat voor soort telefoonhoesje gebruik jij het liefst voor je telefoon?

Liefs,
Merel

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.