DSC00887

 

Sinds een tijdje is mijn geliefde The Body Shop Hemp hand Protector op. Het was daarom tijd voor een nieuwe handcrème. Toen ik deze handcrème zag heb ik hem maar gelijk meegenomen om hem uit te testen en natuurlijk om lekker te smeren. Lees je mee om te kijken wat ik er van vind.

DSC00886

Ik heb al ontzettend veel van de body shop gebruikt, opgemaakt of wat ik nu nog steeds gebruik en weer opnieuw koop. Zo gebruik ik kwasten, body butters, douchegel en ook handcrème van The Body Shop. Vooral de body butters vind ik erg fijn!

Dit zegt The Body Shop over Almond Hand & Nail Cream:

Deze rijke vochtregulerende crème voor handen en nagels met zoeteamdandeolie is geschikt voor elk type huid. Trekt snel in en is geschikt voor elke dag. De creme verzorgt de handen, nagels en nagelriemen, laat zacht en glad aanvoelen, beschermt tegen uitdroging.

The Body Shop wil voor een betere wereld zorgen en probeert daarom zo veel mogelijk ingrediënten via de Community Fair Trade in te kopen. In deze handcrème zit Fair Trade sojaolie, honing en shea butter. Wat er allemaal voor zorgt dat je handen optimaal verzorgt worden.

DSC00891

Toen ik hem voor het eerst zag vond ik hem best huge voor een handcrème. Want in de meeste zit namelijk tussen de 30 en de 50 ml. Maar dat maakt niet uit, want je kan hem dan lekker veel en vaak gebruiken. Het heeft een stoere uitstraling door het metaal(?!) van de verpakking, wat ik zelf erg leuk vind! De huls is gemaakt van een soort buigzaam metaal waardoor je hem helemaal leeg kunt knijpen.

DSC00890

Hij is trouwens prettig zuinig in gebruik. Je hoeft maar een ienieminie beetje te gebruiken wanneer je het op je handen wilt smeren. De creme is luchtig en daardoor ideaal voor de zomer. Hij trekt na een paar minuten in en laat geen vettig laagje achter. Misschien vind je het een beetje veel om voor een handcrème 13 euro neer te leggen maar de prijs is het helemaal waard, omdat je er ontiegelijk lang mee kunt doen. Wat ik ook fijn vindt is dat ‘ie ook gelijk je nagels verzorgt, wat de meeste handcrèmes trouwens niet doen.

DSC00888

Ik vind de handcrème fijn, en zou hem zeker opnieuw kopen. Maar dan zou ik hem wel in een verpakking kopen, zodat ik hem ook mee kan nemen in mijn tas. Deze kan natuurlijk ook mee onderweg maar ik vind hem zelf daarvoor net iets te groot voor. Ik gebruik hem zelf net voor het slapen gaan samen met mijn lemony flutter zodat het lekker de hele nacht kan intrekken.

De Almond Hand & Nail Cream is verkrijgbaar bij The Body Shop en kost €13,00.

Gebruik jij handcrème?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.