DSC02562

 

Ik ben dol op bodybutters, bodylotion en alles waar je je mee in kan smeren na het douchen. Toen ik deze bodylotion zag in de sale een tijd geleden bij The Body Shop heb ik hem meegenomen. Met een kleine meevaller, want ik kreeg hem gratis mee, ik had 50 punten opgespaard met mijn gratis love your body kaart (aanrader!).

DSC02555

 

The Body Shop verkoopt naast hun bekende body butters ook bodylotions. In alle productlijnen verkoopt The Body Shop een bodylotion. Zelf heb ik nog nooit een bodylotion van The Body Shop gehad (schande!), maar heb al verschillende body butters uitgeprobeerd. Ik vind persoonlijk een body butter over het algemeen voedende dan een bodylotion. Maar trekt daarin tegen minder snel in. Tja, daarin moet je dan een keus maken, of snel intrekkend of voedend, of allebei! De Vineyard peach lijn is sinds oktober 2012 in het assortiment en gaat of is dit jaar uit hun assortiment, dit omdat het een special edition is.

Dit zegt The Body Shop over de Vineyard Bodylotion:

Een zijdezachte limited edition bodylotion die geurt naar vers geplukte perziken. Smelt als het ware in de huid voor een perzikzacht gevoel. Deze bodylotion bevat vochtregulerende Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana. Geschikt voor elke type huid.

 

DSC02560

 

Wat ik zelf ontzettend handig vind aan deze bodylotion is de pompflacon. Zo kan je precies genoeg aanbrengen voor over je hele lichaam. Zo heb ik bijvoorbeeld als ik mij helemaal insmeer ermee 7 pompjes nodig om mijn hele lichaam er mee in te smeren. Dit lijkt veel, maar uit een pompje komt niet zo veel. Omdat het een flacon is van 250ml en omdat je best wel wat pompjes nodig hebt per beurt gaat deze bodylotion best wel snel op. Ik heb hem nu ongeveer een maand in gebruik en heb hem nu al voor 3 kwart op. Ik gebruik hem dan wel na elke keer dat ik heb gedoucht, maar alsnog vind ik hem wel erg snel opgaan.

 

DSC02558

De geur is echt ontzettend lekker! Hij ruikt naar de gesuikerde perzik snoepjes van Haribo. Ik weet niet of andere die deze ook hebben zich hier in kunnen herkennen, maar toen ik hem voor het eerst rook moest ik daar als eerst aandenken! Het is een echte zoete perzik geur die ook ik ook wel een beetje fris vindt ruiken.

De substantie is erg vloeibaar, maar nog net niet waterig. Het is een beetje lastig om uit te leggen maar het lijkt totaal niet op de body butter structuur. Deze Vineyard Peach Body lotion zou ik vooral aanraden voor de zomer, omdat die echt een zomerse geur heeft en omdat die voor de zomer denk ik precies goed voedend zou zijn. DSC02556

Ik ben fan! Ook al is (of gaat) die uit het assortiment, hij is ontzettend fijn in gebruik. Hij voedt voor mij nu genoeg, maar in de winter met het schrale weer gebruik ik liever een body butter, omdat die nou eenmaal voor mij net wat meer voedend is. De geur is echt heerlijk, ik kan er geen genoeg van krijgen! Wat ook nog mooi meegenomen is, is dat de producten van The Body Shop niet op dieren is getest!

Een klein nadeel is dat die niet heel zuinig in gebruik is, en dat die dus best wel snel opraakt. Maar zolang ik er plezier van heb vind ik dat niet zo heel erg. Het is wel jammer dat die uit het assortiment gaat, maar voor de helft kan je hem nu nog wel online bestellen!

De Vineyard Peach Body Lotion is nog te koop in de sale in verschillende geselecteerde filialen ook kan je hem voor €6,00 in plaats van €12,00 bestellen via de webshop

Welke producten heb jij geprobeerd van de Vineyard Peach lijn? En ken jij de Vineyard Peach productlijn?

Liefs,
Merel

6 comments on “Review The Body Shop Peach Bodylotion”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.