DSC01502

The Body Shop heeft mijn hart veroverd met haar bodybutters. Dit is denk ik ook een van de bekendste producten van The Body Shop. The Body Shop verkoopt body butters in verschillende geuren en verschillende maten. Met de sale komen er bijvoorbeeld extra grote potten in het schap voor een klein prijsje. Maar je kan ze ook in een kleine travel size kopen zodat je ook je favoriete body butter mee op reis kan nemen zonder dat je zo’n grote pot hoeft mee te nemen. De vorige die ik heb opgemaakt was de body butter van de Honeymania lijn. Deze keer is het de beurt aan de Pink Grapefruit. En ik kan je alvast vertellen dat die ontzettend lekker is!

DSC01494

Naast de Pink Grapefruit Body Butter is er ook nog in deze lijn Handcrème (nieuw!), Body Scrub, Shower Gel, Body Puree, Handgel, Olie, Lipgloss, Body Mist, Eau De Toilette, Body Sorbet (ook nieuw!)

Zoals ik al eerder zei, is dit niet mijn eerste body butter. Ik heb er denk ik nu zo’n 6 opgemaakt. Daar zitten dan ook een paar mini’s bij. De geurlijnen die ik al heb gehad zijn de Coconut (met glitters, die is nu helaas niet meer te verkrijgen), Strawberry, Moringa, Citroen (mijn favoriet! en helaas ook niet meer in het assortiment), Shea, Honeymania.
Ik ben gek op de Body Butters van The Body Shop. Mede omdat ze erg voedend zijn en daarom zeer geschikt zijn voor de winter. Maar ook omdat het een ontzettend lekkere natuurlijke geur verspreid die ook nog wel een tijdje blijft hangen. Echt ontzettend lekker!DSC01495

 

Als je de Pink Grapefruit open doet komt er een frisse zoete geur voorbij die mij echt doet denken aan Grapefruit. Fris maar toch ook een beetje bitter. Wat ik heerlijk vind om ’s ochtends te gebruiken waardoor je fijn wakker wordt.

DSC01496
DSC01504

De licht roze substantie is zacht qua structuur. De normale Body Butters zijn wat meer echt ‘boter’ dan dat deze is. Hij smeert onder andere makkelijker over de huid uit en trekt ook veel sneller in dan de andere Body Butters die ik tot nu toe heb geprobeerd. Wat ik persoonlijk wel fijn vind, want dan hoef je niet lang te wachten om je kleren aan te doen.

DSC01498

 

Het is al een tijdje geleden dat ik deze foto’s heb gemaakt, en ondertussen ben ik nu alweer op de helft met deze body butter. Laat wel weer zien dat ‘ie er geliefd is. Gelukkig is hij zuinig in gebruik waardoor je er makkelijk 3 maanden mee kan doen. Het enige nadeel is de prijs. Je betaald voor een pot van 200 ml €16,-. Wat ik een behoorlijke smak geld vind voor een body butter. Mijn tip is dan ook dit ik ze koop wanneer ze in de sale zijn of als er een actie is dat ze nog maar €10,- kosten. Scheelt je toch weer €6!

De Pink Grapefruit Body Butter is te verkrijgen in de The Body Shop filialen maar ook online via de website van The Body Shop.

Heb jij Body Butters van The Body Shop?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review The Body Shop Pink Grapefruit Body butter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.