dsc09389

Toen ik in Parijs was, heb ik mezelf even goed verwend bij de Sephora. Ik denk dat ik wel 2 uur heb rond gelopen en producten heb uitgeprobeerd. Het voelde werkelijk even alsof ik een klein kind was in een snoepwinkel en alles kon uitkiezen wat ik wilde. Dat laatste is natuurlijk niet helemaal waar. Want ik had een bepaald budget wat ik wilde uitgeven. Daar ben ik gelukkig niet over heen gegaan. En heb ik genoeg leuke make-up kunnen kopen. Een van die producten is het Too Faced Melted Matte in Queen B. Ik wilde namelijk heel graag iets van Too Faced meenemen naar huis. Uiteindelijk is Queen B in mijn mandje beland. Vandaag laat ik hem aan je zien.

dsc09392

Ik vind het steeds leuker worden om wat ‘duurdere’ make-up te kopen. Dat duurder tussen haakjes staat heeft zo zijn redenen. Ik wil namelijk niet fortuinen uitgeven aan make-up. Maar gewoon wat meer aan de merken zoals Too Faced, MAC en Urban Decay. Die ongeveer alle drie in dezelfde prijs klasse vallen. Net iets goedkoper dan Chanel en YSL. Maar weer wat duurder dan L’Oréal en Maybelline enzo. Ik wil daarbij niet zeggen dat ik geen goedkopere make-up meer koop. Ik vind het af en toe gewoon leuker om wat meer uit te geven aan een make-up product. Ieder heeft zo zijn voorkeur.

Too Faced Melted Matte Liquified Matte Long Wear Lipstick is te koop in 20 kleuren. Er zit voor ieder wat tussen. Van donkerblauw, tot poeder roze. Maar ook rood en oranje passeren voorbij. Donkerblauw is wel heel gewaagd maar ik zie er steeds meer mensen mee lopen moet ik zeggen. Zie mezelf op dit moment alleen er nog niet mee lopen. Maar wat nog niet zo is kan nog komen.

dsc09390

dsc09393 dsc09394

De lipstick breng je aan met een sponsapplicator. Vind ik zelf prima werken. De substantie voelt heel zacht aan en droogt vrij snel op.

dsc09402 dsc09403

Het is een vrij neutrale kleur. Wat iets naar paars neigt. Ik vind hem best chique ogen en op de foto komt die niet helemaal overeen als in het echt. Maakt niet uit, kan gebeuren. Mat is die zeker. Waar ik zelf heel erg fan van ben de laatste tijd. Lekker mat en op naar school of werk. Kan ook prima op bij die plekken. En anders wel gewoon op een dag wanneer ik niets heb.

Ik vind het in ieder geval een top lipstick. Brengt fijn aan, ruikt wel iets alcoholisch maar dat trekt snel weg. Het voelt heel zacht als je met je lippen over elkaar heen gaat. En trekt verbazingwekkend snel in. Ik denk dat die ongeveer 3 tot 4 uurtjes goed zitten. En gaat niet op glazen en bekers zitten wanneer je wat drinkt. Ik ben fan van deze lipsticks en baal stiekem een beetje dat ik er niet nog een heb meegenomen vanuit Barcelona. Ach ja, je kan niet alles in het leven hebben.

dsc09393

Ik ben fan zoals ik al zei. De substantie voelt prettig aan, blijft lang zitten en is ook nog is een hele mooie kleur voor elke dag. Ik hou van dit soort kleurtjes. Van die kleurtjes die net wat anders zijn maar prima kunnen voor overdag. Echt, dan heb je bij mij een streepje voor.

Too Faced Melted Matte Liquified Matte Long Wear Lipstick in Queen B kan je kopen bij de Sephora’s in de grotere steden in het buitenland. Maar kan je volgens mij ook bestellen via sephora.fr. De Franse website van Sephora dus. Ik heb er zelf geen ervaring mee maar heb wel bij anderen gezien dat je daar Too Faced kan bestellen. En anders gewoon wachten tot dat je op een stedentrip gaat!

Wat koop jij het liefst bij de Sephora?

Liefs,
Merel

3 comments on “Review Too Faced Melted Matte Liquified Matte Long Wear Lipstick in Queen B”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.