DSC08440

Sinds ik weet dat Treacle Moon te verkrijgen is bij de Albert Heijn. Neem ik vaak een kijkje. Niet altijd koop ik een fles douchegel omdat je er vaak heel lang mee doet. Ik vind het zelf namelijk fijn om wel is af te wisselen. In die flessen zit namelijk een halve liter aan douchegel. En ik kan je zeggen uit ervaring, daar kan je heel lang mee doen. Nu ik al een paar maanden stage in Duitsland loop (nog maar een maand en dan ben ik klaar! Aahh!) en ik ook af en toe langs de DM ga weet ik dat ze daar ook Treacle Moon producten verkopen. Daar kwam ik bij toeval dan ook deze scrub tegen. Bij het schap stond dat deze nieuw waren. Daar heb ik zelf geen weet van. Maar omdat ik zelf verzot ben op citroen geuren vond ik het zeker wel de moeite waard om deze uit te proberen.

DSC08438Treacle Moon is vooral bekend van de grote flessen douchegels en de bodylotions. Maar sinds kort zitten daar dus ook scrubs bij. Vooral de geuren vind ik heel sterk en lekker van Treacle Moon. Ik moet je daarbij zeggen dat ik ze niet allemaal even lekker vind. Vooral de frisse geuren zoals die met gember (een groene substantie) en de citroen versie vind ik erg lekker. De rest vind ik over het algemeen te zoet en bezorgt me meer hoofdpijn onder de douche dan dat ik er echt van kan genieten.

DSC08439

Voor mij is een scrub goed als je er ook echt dik mee kan scrubben. Grove korrels waardoor je een soort schuurpapier douchegel hebt. Waarbij je het gevoel krijgt dat er ook echt wat met je huid is gebeurt. Deze is bij die punten wat ik zei goedgekeurd! Ik voel echt dat die wat met mijn huid doet. Hij heeft een ontzettende lekkere geur die naar citroen ruikt. En daarbij is die ook helemaal niet duur!

DSC08437

ik ben super blij met deze scrub. Hij scrubt echt heel fijn, er zitten dikke korrels in waardoor je je huid wat grover mee scrubben dan anders. De geur is echt goddelijk naar citroen en voor de zomer is die daarom perfect. Had ik trouwens al verteld dat ik er nog een van heb gekocht voor als back-up?

De scrub is te koop bij de DM in Duitsland voor €2,95.

Heb jij wel eens producten van Treacle Moon gebruikt?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review Treacle Moon Scrub”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge