DSC05698

 

 

Toen ik laatst door de AH liep bedacht ik me dat ik al mijn douchegel had opgemaakt en het tijd was om weer wat nieuws uit te proberen. Ik wist dat de AH XL waar ik was Treacle Moon verkocht, een merk waar ik al veel positieve verhalen over had gehoord maar zelf nog nooit geprobeerd had. Daar moest maar is even snel verandering in komen! Bij het schap waren ook al de nieuwe geuren van Treacle Moon aangevuld, maar deze twee nieuwe geuren (Wam Apple Pie Hugs en The Honeycomb Secret volgens mij) spraken mij niet echt aan. Mijn oog viel toen op deze citroen ruikende douchegel en wist zeker dat deze mee naar huis ging! Vandaar vandaag mijn review over Those Lemonade Days.

DSC05696

 

Treaclemoon is nog niet zo lang te koop in Nederland. Ik schat nu ongeveer een jaar of 2, of misschien wel korter. Ze verkopen naast douchegels ook bodylotions en mini formaten voor op reis. Wat ik zelf zo ontzettend leuk vind aan de verpakkingen van Treaclemoon is dat ze zulke leuke teksten er op hebben staan. En heel vrolijk met een ‘eigen’ lettertype!

De flessen van Treaclemoon zijn ook best groot. Er zit een halve liter aan douchegel in. Ik kan je zeggen dat ik daar heel erg lang mee doe. Ik gebruik hem nu denk ik ongeveer een maand en ben nog niet eens op een kwart van de fles. Terwijl ik bijna elke dag douche!

 

DSC05701

Met een handige klikdop kan je genoeg uit de fles halen om je lichaam mee schoon te maken. Soms heb ik wel last dat die vacuüm zuigt waardoor er een klein beetje weer terug gaat in de fles. Hier moest ik even aan wennen maar wanneer je de fles vaker gebruikt weet je hoe je dat kan voorkomen.

DSC05702

De geur van Those Lemonade Days lekker fris naar citroentjes. Maar ook een beetje zoetig. Ik vind het altijd erg fijn om met citroenachtige geuren onder de douche mijn te douchen. Deze geur is dan ook een goede vervanger voor mijn favoriete douchegel ‘Sweet Lemon’ van The Body Shop. Die van The Body Shop ruikt wel net wat meer naar citroen.

DSC05699

 

Ik ben fan! Fan van de grote fles, waar je echt ontzettend lang mee kan doen, en heel erg fan van de geur! De geur vervliegt helaas wel heel snel wanneer je onder de douche staat. Maar goed, ik heb dus een heel fijne dupe gevonden op mijn favoriete Sweet Lemon van The Body Shop!

Treaclemoon is te koop bij de grotere Albert Heijn, ook wel AH XL genoemd. De flessen kosten per stuk €4,95.

Heb jij al iets van Traeclemoon geprobeerd?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review Treacle Moon Those Lemonade Days”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.