DSC01134

Naast eten, kleding en een dak boven ons hoofd is natuurlijk mascara ook een levensbehoefte van een dame. Want wat zijn wij nou zonder mascara? Nee, maar nu even serieus. Ik ken weinig dames om mij heen die geen mascara dragen. Mascara is gewoon een must, belangrijk en niet weg te denken bij de dagelijkse routine, in ieder geval niet bij die van mij. Een goede mascara is dus belangrijk, want he, we willen geen spinnenpoten maar wel volume en krul in onze wimpers. Ik heb helaas nog niet mijn holy-grial mascara gevonden, na vele geprobeerd te hebben. Maar hij kan nog altijd komen toch? Ik ben in ieder geval gek op uitproberen, en nam ook na de zoveelste een nieuwe mee. Kijk jij mee naar mijn review over deze mascara van Catrice?

DSC01135Nog niet lang geleden heb ik het merk Catrice ontdekt. Ik heb haar natuurlijk wel voorbij zien komen in het Kruidvat maar heb eigenlijk nooit iets gekocht. Tot Kruidvat in april dit jaar een 1+1 actie had. Toen begon ik pas het merk echt te ontdekken. Ik heb toen verschillende producten meegenomen zoals deze Lip Polish en dus deze mascara. Want ja, ik was wel weer aan een nieuwe toe en zag dat deze nieuw was toegevoegd aan het schap.

Wat Catrice zegt over de Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara:

Grote elastomeerborstels zijn dé trend; ze absorberen meer mascara en separeren de wimpers professioneel. Het resultaat? Een nauwkeurige applicatie voor spectaculair volume met een vermenigvuldigingsfactor zonder te klonteren. Ook verkrijgbaar in Ultra Black

DSC01137

 

Een grote, grove borstel met plastic haartjes(?) kwam te voorschijn toen ik hem open deed. Met dikke klodders tussen de haartjes van de borstel. Dat had ik persoonlijk niet verwacht bij deze borstel. Je ziet het misschien niet heel goed op de foto, maar de klodders zitten er toch echt wel! Ik was wel benieuwd hoe dit uitpakte op mijn wimpers.

DSC01140

Dit is mijn rechter oog zonder iets, helemaal clean. Ik kwam trouwens er achter toen ik de foto’s importeerde naar wordpress dat ik een clean foto heb van mijn rechter oog, en een foto met mascara van mijn linker oog, sorry daarvoor! De volgende keer zou ik of alleen foto’s van mijn linker of van mijn rechter oog maken :’). Maar even terug naar mijn oog. Dit is dus zonder volume, seperatie of iets, gewoon helemaal naturel.

DSC01145

En dit is mijn oog met mascara, 1 laagje. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik ben niet tevreden over de mascara. Je moet hem zeer zorgvuldig en langzaam aanbrengen om spinnenpoten te voorkomen. De separatie die de Catrice had belooft is ook niet helemaal uitgekomen. Mijn wimpers klonteren aan elkaar en dat geeft niet het effect wat ik graag had gewild. De volume kan je dan wel weer zien. En dan vooral in mijn onderste wimpers (en ook wel in mijn bovenste wimpers hoor!).

Note to myself: Ik zie dat ik de volgende keer ook maar even een wattenstaafje langs mijn ogen moet halen. De mascara zit overal haha.

 

DSC01147

 

Of ik hem hierna nog een keer zou kopen? Nee, ik kies dan liever een andere die ik nog niet ken. Ik vind hem echt niet fijn om hem snel even op te doen, wimpers klonteren samen en de separatie is er ook niet altijd. Jammer, want hij had het wel belooft! Nu maar weer verder zoeken naar de mascara die ik wel helemaal te gek vind.

Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara is te koop bij Kruidvat of Trekpleister voor €4,59.

Welke mascara gebruik jij op dit moment? En heb jij misschien aanraders voor mij?

Liefs,
Merel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge