DSC06068

Na het douchen gebruik ik graag een bodylotion of een bodybutter. Ik smeer het trouw elke keer als ik heb gedoucht op mijn huid. Omdat mijn huid daar baat bij heeft, maar vooral omdat ik het heerlijk vind om het te doen. Meestal zijn het de bodybutters van The Body Shop die ik met veel liefde smeer. Af en toe haak ik daar van af en probeer ik weer wat anders om mijn huid mee te hydrateren. Van de Vaseline Spray & Go had ik al heel wat gelezen op verschillende blogs maar had nog nooit gekocht. Het trok mij niet aan, en ik had toch altijd nog wel een bodybutter in mijn kast liggen. Maar nu ben ik toch overstag gegaan en heb er een gekocht.

DSC06066DSC06067

 

De Vaseline Spray & Go zit in een spuitbus. Weer is wat anders dan een pot of een tube! Ik vind het zelf er leuk dat Vaseline voor iets totaal anders is gegaan dan de meeste merken in hun assortiment hebben. Er bestaan nu 4 verschillende soorten Vaseline Spray & Go’s. Zelf heb ik de Aloë Fresh in bezit waar Aloë Vera in zit. De spray knop kan je afsluiten door hem te draaien waar door het ideaal is om hem mee te nemen op vakantie.

DSC06071

De Vaseline Spray & Go is zeer gemakkelijk in gebruik. Je spuit de spray op een afstand van 10 centimeter op de huid, smeert het uit en laat het dan intrekken. Het intrekken vind ik snel. Na een halve minuut is het ongeveer ingetrokken en kan je je eigen kleding er over aan trekken. De geur is licht en ruikt lekker fris. Niet een typische te plaatsen geur maar vooral erg lekker om na het douchen te gebruiken. Mijn tip is om de Vaseline Spray & Go vooral niet te dicht bij de huid te spuiten. Wanneer je hem te dicht bij je huid houdt krijg je namelijk niet de mist die je zou willen hebben om hem snel te laten intrekken.

DSC06073

Ik heb hem nu een paar weken in gebruik en merk dat ik hem er steeds vaker bij pak. Het is super makkelijk in gebruik en vooral erg lekker om je huid mee in te smeren. Ik merk persoonlijk niet echt dat het nou een ontzettend voedende bodyspray is, maar het is wel erg fris en fijn om je er mee in te smeren.

Op warme dagen zoals nu is het vooral erg lekker om hem in de koelkast te leggen en aan het eind van de dag wanneer je hebt gedoucht of als verfrissing het op je huid op te spuiten. Ook heel fijn om te gebruiken als je bent verbrand heb ik gemerkt!

Een fles kost per stuk €6,89 en is te koop bij de drogisterij.

Heb jij de Vaseline Spray & Go al is geprobeerd?

Liefs,
Merel

1 comment on “Review Vaseline Spray & Go”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.