DSC03493

Na de highlighter die ik van MUA heb geprobeerd vond ik het ook wel leuk om een andere highlighter te testen. De W7 highlighter kwam ik met toeval tegen op de site van Make-up Musthaves. Ik heb hem getest en mijn bevindingen kan je hieronder lezen!

 DSC03491

DSC03494

De verpakking is best bijzonder vind ik. Het is namelijk een vloeibare highlighter die in een soort nagellak potje zit. Het kwastje waarmee je de highlighter mee aanbrengt kan ook zo in een nagellakpotje zitten. In het potje zit 10 ml. Je hoeft maar een heel klein beetje te gebruiken elke keer , je kan er daarom een hele tijd mee doen!

 

DSC03497 DSC03498

Op de eerste swatch foto heb ik een klein beetje highlighter aangebracht. Op de tweede foto heb ik hem uitgesmeerd.
Het valt me op dat die een hele zachte structuur heeft waardoor je hem makkelijk op de huid kan uitwrijven. ook heeft die een ontzettende lieve parelmoer glans. Ik vind hem erg mooi!

DSC03534 DSC03552

Mijn huid is echt een chaos op dit moment. Zoals je misschien wel kan zien. Ik probeer er al zoveel mogelijk aan te doen, maar het heeft helaas nog niet echt baat. Maar goed over de highlighter. Ik heb hem heel licht aangebracht op mijn jukbeenderen, en vind hem erg geslaagd, als zeg ik het zelf. Hij geeft een parelmoerige glans, wat gezond doet ogen. Ik gebruik hem persoonlijk liever dan de poeder van MUA omdat deze makkelijker te verdelen is en omdat hij naar mijn idee langer blijft zitten gedurende de dag.

DSC03492

 

Ik ben zeer tevreden over de highlighter van W7! Hij geeft een gezonde glans, heeft een leuke verpakking, is goed opbouwend, heeft voor een highlighter een goede pigmentatie en blijft gedurende de dag goed zitten!  Ik vind het zelf nog wel een beetje lastig om hem op mijn huid te verdelen, want ik weet nog niet precies hoeveel glow ik nodig heb. Maar al oefenend kom ik er wel uit! En voor de prijs hoef je hem niet te laten staan! 🙂

De W7 Night Glow Highlighter is te koop bij Make-up Musthaves voor €4,99.

Welke highlighter is jouw favoriet?

Liefs,
Merel

5 comments on “Review W7 Night Glow Highlight Illuminate”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.