DSC01133

Wenkbrauwpoeder, ik heb het nooit gebruikt, tot een maand geleden. Toen ik zag dat een vriendin van mij het op had was, was ik totaal verrast wat wenkbrauwpoeder met je gezicht kan doen. Haar wenkbrauwen zagen er zo vol en zo mooi uit! Dat wilde ik ook. En zo gezegd, zo gedaan. Ik naar de winkel om wenkbrauwpoeder te kopen. Ik dacht dat ik bij de HEMA de goede kleur pakte, maar toen ik thuis kwam was hij duizend maal lichter dan mijn eigen wenkbrauwkleur! Balen! Gelukkig kon ik hem direct de dag erna ruilen bij de HEMA en kon ik hem toen gelijk gebruiken. Kijk jij mee naar mijn review over deze wenkbrauwpoeder van de HEMA?

DSC01125

 

HEMA, is een warenhuis waar ik mee ben opgegroeid. Van de thermokleding tot de notitieblokjes en van de pennen tot aan de oorbellen. Volgens mij heeft HEMA alles wat je wilt hebben en kunt hebben. Ik vind trouwens dat HEMA de laatste jaren echt heel erg z’n best heeft gedaan om met de tijd mee te gaan. Zo hebben ze de make-up afdeling een paar jaar geleden helemaal opgeknapt en sinds vorig jaar ook het uiterlijk van de make-upschappen. Wat voor heen Miss Helen heette heeft het nu geen naam meer maar heet het gewoon HEMA make-up. Ik ga persoonlijk graag even naar binnen bij de HEMA. Even snuffelen bij de make-up afdeling of even kijken of ik een van de leuke kantoorartikelen nodig kan hebben. Want hé, wie vind het nou niet leuk om even te kijken bij HEMA?

Maar nu even de wenkbrauwpoeder want daar gaat dit artikel tenslotte over haha. Eerst maar even over de verpakking praten. De poeder zit in een typisch zwarte HEMA doosje. Waar met witte letters ‘EYE BROW KIT’ op staat. Kan niet missen dat dit wenkbrauwpoeder is :). En onder op de voorkant staat het logo van HEMA. Het doosje is compact en er zit aan de zijkant een vakje met waarop ‘OPEN’ op staat. Dit viel mij trouwens eerst niet op haha. Ik heb geen foto’s van de zijkant gemaakt maar als je dat vakje open doet zit daar een klein kwastje in met harde plastic haartjes. Waar je trouwens totaal niet je wenkbrauwen mee kan invullen. Goed bedacht om je kwastje in zo’n doosje mee te nemen maar hij is toch echt te hard en te plastic om daar mee je wenkbrauwen te doen. Ik vind het trouwens de verpakkingen van HEMA best chic ogen. Doen ze goed!

 

DSC00833

 

O ja, dit zat er ook bij. Sjablonen om je wenkbrauwen mee in te vullen. Gebruik ik by the way ook niet. Ik vind het a) niet mooi om ze zo in te vullen en b) ik kan ze niet goed vast houden waar door het sjabloon verschuift. Niet handig maar als jij hier wel mee graag werkt is het misschien heel handig voor jou :).

 

DSC01126

 

 

Het spijt me trouwens voor deze foto, ik heb hem al een paar keer gebruikt zoals je ziet. Ik was vergeten dat ik nog niet alle foto’s had gemaakt en kwam er gister achter dat ik hier nog geen foto van had gemaakt. Volgende keer beter! De kleur is 03 dark brown. Je hebt de wenkbrauwpoeder ook nog in een wat lichtere kleur, die ik eerst mee naar huis had genomen… En je hebt hem nog in het zwart. Deze kleur lag het dichtst bij mijn wenkbrauwen vond ik. DSC01130

Zoals je ziet op de swatch hierboven is het een vrij donkere kleur. En heeft echt een onwijs pigment. Mag ook wel bij wenkbrauwpoeder dacht ik zo. Toen ik hem swatchte op mijn arm vond ik hem iets poederig. Op mijn wenkbrauwen merk je hier helemaal niets meer van!DSC01122

Een voor foto zoals always, zonder wenkbrauwpoeder. Zoals je kan zien  op de foto hierboven heb ik totaal niet te klagen over de kleur van mijn wenkbrauwen. Maar dan echt totaal niet. Ze zijn vrij donkerbruin qua kleur. Waar ik persoonlijk eigenlijk best blij mee ben. Maar een extra aanzet kan nooit kwaad toch?

 

 

 

DSC00836

 

En een foto na, met wenkbrauwpoeder. En trouwens ook eyeliner en mascara om er een compleet plaatje van te maken. Zoals je ziet zijn ze net wat voller dan zonder. En ik vind het mooooii! Ik wil ze ook weer niet te donker hebben wat sommige meiden hebben. Vind ik net te overdreven en onnatuurlijk. De kleur is misschien iets aan de donkere kant, maar je kan hem goed opbouwen waardoor ik mijn wenkbrauwen niet te donker hoef te maken.

DSC00834

Hier een foto van allebei mijn wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder. Ik ben trouwens een beetje verrast van hoe het is uitgepakt. Ik dacht altijd dat dit soort poeders mijn wenkbrauwen echt zo donker zouden maken. Maar het tegendeel is bewezen! En draag sinds ik het heb ontdekt elke dag met plezier.

DSC00829

Mijn conclusie: Ik had denk ik een beetje vooroordelen over wenkbrauwpoeder nu ik mijn artikel terug lees. Ik ben zeker om na dat ik deze poeder heb gekocht. Ik wist niet dat het zo fijn was in gebruik. Deze kleur van HEMA is misschien iets wat donker, maar he, hij kan worden opgebouwd qua kleur en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Ik vind de poeder ook erg fijn in gebruik en is ook heel zuinig. De prijs wat je er voor betaald is in verhouding met de kwaliteit, en hoe lang je er mee kan doen zeker in verhouding. Ik gebruik de wenkbrauwpoeder elke dag met liefde, en ga denk ik daarom hem ook wel weer opnieuw kopen als die op is. Maar dat is gelukkig nog lang niet zo!

HEMA Wenkbrauwpoeder is te koop bij HEMA voor €6,00. 

P.S. Het spijt me voor mijn lange review, zie nu pas dat ik bijna 1000 woorden heb getypt! Hopelijk vond je het een leuk artikel om te lezen :).

Foto’s bij Marleen fotografie en van mij. 

Gebruik jij wenkbrauwpoeder? En zo ja, van welk merk?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.