DSC03360

 

Sinds een paar jaar gebruik ik elke avond voor ik ga slapen handcrème. Zo zijn er al best wel wat handcrèmes er door heen gegaan. Van Etos huismerk tot handcrèmes van The Body Shop. Ik heb daardoor al heel veel er door heen gesmeerd, maar heb tot nu toe nog niet mijn all time favorite gevonden… Maar wie weet kan deze van Yves Rocher daar wel voor zorgen! Benieuwd wat ik van deze handcrème vind? Lees dan snel mee!

DSC03361

De handcrème is verpakt in een stevige plastic verpakking. Ik vind dit een van de fijnere verpakking voor een handcrème. De handcrème die hiervoor op ging was van The Body Shop, de amandel versie die was verpakt in een soort van verftube. Die vond ik zeer onhandig om uit te knijpen.

De verpakking loopt van steeds breder van boven naar onder. Zo kan je hem goed uitknijpen!

Dit Yves Rocher over de Langdurige Hydraterende handcrème:

Net als uw gezicht, worden ook uw handen de hele dag door blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden. Bescherm uw handen daarom door ze het hele jaar door goed te hydrateren. Bovendien heeft deze handcrème een extra langdurige werking!

DSC03362

De verpakking heeft een klikdop, vind ik zelf heel fijn. Zo kan je hem makkelijk open en dicht doen. De opening is ook niet heel groot, vind ik ook niet zo heel erg. Zo kan je de handcrème vind ik beter verdelen. DSC03363

Nu de crème zelf! De crème vind ik hel fijn qua structuur. Je goed doseren hoe veel je wil hebben zonder dat je met een grote hoeveelheid komt te zitten. De handcrème is niet waterig maar is ook niet echt een dikke handcrème. Het zit er tussen in. Daarom denk ik dat die perfect geschikt is voor de lente en de herfst. Voor de zomer neem ik liever een iets waterige en in de winter een wat dikkere en vollere tegen de droogte. De crème trekt super snel in, wat ik erg fijn vind zo voor het slapen. Als ik ’s ochtends wakker wordt voel ik nog dat ik super zachte handen heb. Ik voel echt dat ie ontzettend lang nog door verzorgd! DSC03368

 

Ik gebruik hem nu ongeveer 2 weken en het liefst echt elke avond. Hij is voedend, niet te vet en trekt redelijk snel in. De geur is niet heel sterk en ruikt gewoon naar crème, ik vind het wel wat hebben, Maar als je opzoek bent naar echt een sterk ruikende handcrème is dit niet echt de crème die je zoekt. Ik vind hem fijn in gebruik en je gebruikt haast nooit te veel! Dat overkomt mij nog wel is met andere handcrèmes ook een pluspunt!

De handcrème koop je bij de Yves Rocher filialen bij jou in de buurt of online. Bij de Yves Rocher is er bijna altijd wel korting van wel 50% korting! Zo is deze handcrème nu geen €3,90 maar €1,99! 

Welke handcrème gebruik jij het liefst?

liefs,
Merel

2 comments on “Review Yves Rocher Handcreme”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.