DSC04479

 

Zondag had ik de Lovely Body Shop Tag online geplaatst. Daarin stond dat ik maar liefst 17 (!) producten van The Body Shop heb. Ik had de tag al iets voor uit geschreven want de donderdag daarvoor had ik in de sale nog twee producten mee genomen. De Sweet lemon Douche Gel en de White Musk Libertine Eau De Toilette. In dit artikel laat ik je zien waarom ik ze heb meegenomen.

 

DSC04485 DSC04480

Ik weet, ik heb die douche gel niet nodig en de Eau De Toilette al helemaal niet. Ik heb nog zat geurtjes staan. Maar waarom heb ik ze dan wel meegenomen? Zoals altijd als ik bij The Body Shop langs kom ga ik even naar binnen om te kijken of ze nog iets in de sale of een geweldige aanbieding hebben. Deze keer liep de sale al erg op zijn eind en werd er zelfs 70% korting weggegeven. Dat kon ik niet laten liggen. Vandaar dat ik deze twee toch heb meegenomen.

DSC04481

 

Sweet Lemon Shower Gel

Helaas is de Sweet Lemon lijn al een tijdje uit de schappen van The Body Shop. Dit is mijn meest favoriete lijn. Een frisse maar ook zoete lijn. De shower gel is voor mij een back-up voor mijn douche gel. Ik heb er nu een in gebruik van Nivea. Die is prima maar als die op is had ik geen andere shower gel in huis. Ik zag dat de Shower Gel van de Sweet Lemon lijn nog in de sale was en voor dat ik nog kon twijfelen heb ik hem afgerekend. De precieze prijs die ik heb betaald weet ik niet meer. Wel weet ik dat ik er ongeveer €4 voor heb betaald.

 

 

DSC04482

Deze kwam ik per toeval tegen. Ik zag hem staan en had hem eigenlijk nog nooit geroken. Toen ik hem had opgespoten in de winkel kwam mij een poederige musk geur tegemoet. Ik heb de originele paarse white musk al in mijn bezit. De White Musk Libertine is iets wat ik niet nodig had maar wel ontzettend lekker rook. Daarom heb ik hem meegenomen naar huis. Voor de 60 ml die er in zit heb ik iets meer dan €8 voor betaald. De oorspronkelijke prijs is rond de €30 euro! Hiervoor heb ik ook niet staan twijfelen. Die ging gewoon mee naar huis.

 

 

DSC04484

Ik ben erg blij met mijn aankopen. De Sweet Lemon gaat zo snel mogelijk in gebruik wanneer de douche gel die ik nu in gebruik heb op is. De White Musk Libertine is een goede toevoeging voor mijn stash. Een poederige Eau De Toilette die ik zeker weten vaak ga dragen!

Wat heb jij gekocht in de sale bij The Body Shop?

Liefs,
Merel

7 comments on “Sale aankopen van The Body Shop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.