OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals je al hebt gelezen ben ik in de herfstvakantie naar Amsterdam geweest met mijn moeder. Natuurlijk moest daar ook een shoplog van online komen, en zie hier daar is die dan na een week :). Ik heb niet ontzettend veel meegenomen omdat ik we niet heel veel tijd hadden. Hierbij dus een mini shoplog, laten we maar snel beginnen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trui – Bershka – €19,99

Deze trui vond ik bij bershka en vond hem wel wat hebben. Ik heb niet heel veel bruintinten in mijn kast hangen en vond het daarom maar tijd om wat bruin toe te voegen. Het leek mij wel leuk om deze trui samen met een statement ketting te combineren.  Ik heb de trui gekocht op het Damrak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

beanie – Bershka – €7,99                                Shampoo & Conditioner Aussie – Kruidvat – Aanbieding 2 voor €10,00

De beanie van Bershka kon ik niet laten liggen. Hij is perfect voor de winter die er aan komt. En staat ook nog leuk :).

Ik had shampoo en conditioner nodig omdat mijn Guhl al weer bijna op is. Bij het Kruidvat was er een aanbieding van Aussie, 2 voor €10,00. Die kon ik niet laten staan.  Zelf heb ik vrij pluizig haar dus ik ben benieuwd of het minder pluizig hierdoor wordt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

                              Lipscrub – Lush – ± €10,00                             dagcrème – The Body Shop – € 9,00

Hier in het hoge Noorden is helaas geen Lush, en de dichts bijzijnde is in Utrecht. Dus dat is sowieso anderhalf uur rijden helaas. Nu ik toch in Amsterdam ben en er ook een Lush in de buurt zit is dat altijd mooi meegenomen. Ik heb met mezelf afgesproken dat als ik in een stad kom die een Lush heeft daar sowieso een ding koop. Ik had de vorige keer in Amsterdam de Lemony Flutter gekocht, dus nu nam ik maar de lipscrub mee, in de smaak bubblegum. Hiervan komt nog een review van online.

Dan als laatste de dagcrème. Hier heb ik eigenlijk niet zoveel over te zeggen. Alleen dat ik hem nodig had, haha. De zaterdag dat we weggingen was hij namelijk op gegaan.

Dit was het dan, mijn mini shoplog. Ik hoop dat je het leuk vond!

Ben jij wel eens in Amsterdam geweest?

XOXO,

Merel

1 comment on “Shoplog Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge