DSC07919

Hoewel ik zaterdag nog een DM shoplog online heb gezet, komt de volgende er alweer aan! Ik heb de afgelopen tijd voor mijn doen ook niet normaal veel gekocht. Maar het was wel weer nodig. Ik had een tas vol kleding afgeleverd bij de H&M met kleding die ik niet meer aan deed of gebruikte. Dat scheelt toch een hoop kleding in mijn kast. Afgelopen maandag was ik vrij in Papenburg en ging samen met Lotte naar Leer om daar eens flink wat geld uit te geven aan nieuwe kleding. Nou dat is zeker goed gelukt!

DSC07926 DSC07927

Calvin Klein Ondergoed

iets wat ik heel heel graag wilde hebben maar het steeds uitstelde om het te kopen. Calvin Klein ondergoed! Zo simpel en mooi, maar o zo slecht voor je portemonnee. Ik had voor mezelf in gedachten dat ik alleen Calvin Klein ondergoed zou kopen wanneer ik het ook echt kon passen in de winkel. En in de Leffers (een warenhuis wat je kan vergelijken met de Bijenkorf of de V&D) kon dat. Ik heb van beide maat S meegenomen en ze zitten werkelijk als gegoten. Ik vind dat je je soms wel mag verwennen met dit soort dingen. Je leeft tenslotte maar één keer!

DSC07929

Zomer/regenjas van Only

Ook was ik al tijden op zoek naar een leuke nieuwe zomerjas. Wanneer het zomer word loop ik vrijwel alleen maar in een spijkerjasje. Maar omdat dat soms wat te koud is was ik op zoek naar een jas die net wat warmer is. Deze regen/zomerjas van de Only vond ik zo leuk! Dat was echt liefde op het eerste gezicht. De print vind ik erg leuk. en omdat de jas donkerblauw is, is het goed te combineren met andere kleuren. Ja, dit is zeker een hele goede aankoop voor deze zomer!

DSC07930

Faux leren jasje van Only

Ook al zo’n goede aankoop! Ik draag niet vaak jasjes en ben van plan dit jaar dat wel meer te dragen, want het staat toch wel heel erg leuk!.Deze van de Only is weer wat anders dan normaal, en blauw vind ik sowieso wel een leuke kleur om wat vaker te dragen.

DSC07931

Esprit vestje

De hoofdkleur van mijn shoplog kan je onderhand nu wel gaan raden haha. Dit vestje van Esprit zag ik eerst niet hangen. Maar Lotte raadde aan om hem te gaan passen. En hij stond erg leuk vond ik! Kan altijd van pas komen op een stranddag van de zomer of juist om gewoon zo te dragen met een wit t-shirtje eronder en een riem om.

DSC07932

S. Oliver t-shirt

Onder het mom ‘dit kon er ook nog wel bij’ heb ik dit t-shirtje afgerekend. Ook weer leuk voor aankomende zomer. En grijs en donkerblauw leggen gelijk weer een boventoon in mijn kledingkast.

DSC07934

En of ik bij Leffers nog niet genoeg had gekocht, heb ik bij H&M ook nog het een en ander ingeslagen.

DSC07935

Ik hou van simpele t-shirts. Niet te veel poespas voor mij. Dit t-shirt was daarom ook perfect voor mij. En voor 10 euro gaat die natuurlijk wel mee.

DSC07936

Ik weet even niet hoe de trend heet, maar ik ben er wel fan van! Het heeft wat weg van een piratenblouse maar dan wel ontzettend vrouwelijk en sexy door de lage gesneden decolleté. Ik heb al een witte versie van dit blousje. Maar deze blauwe is nog net wat dieper uitgesneden. Zelf vind ik het erg mooi staan!

  DSC07937

Een riem komt altijd wel van pas. Deze vond ik goed passen bij het Esprit vestje die ik bij Leffers heb gekocht.

DSC07940

Deze warme trui heb ik gekocht bij de New Yorker in Leer. Hoewel ik niet alles leuk vind bij de New Yorker, vond ik deze toch best wel leuk. Hij is ontzettend zacht van de binnenkant en ik draag hem ook op dit moment. Heerlijk voor chill dagen.

DSC07938

Je zal wel denken, Merel nu heb je toch wel genoeg gekocht? Ja, dat dacht ik ook, maar heb uiteindelijk ook nog wat bij de Douglas gekocht. Wel in etappes maar om nou nog een shoplog online te zetten vond ik wat veel. Het pensilset van Real Technique stond al een tijdje op mijn lijstje om te kopen. Bij de Douglas in Leer kwam ik hem tegen voor €20,- een prima prijs voor zo’n set vond ik. Ook heb ik mezelf verwent met een nieuwe lipstick van YSL. Zo mooi en mat! Daar komt binnenkort een review van online. Ook wilde ik heel graag de oogschaduwbasis van Artdeco proberen. Ik gebruik op dit moment nog eentje van Essence maar die is al bijna op. Een back-up zeg maar. DSC07939

Bij de DM en Rossman (twee Duitse drogisten) heb ik ook nog wat mee genomen. Naar de Lash Booster was ik heel nieuwschierig en raadde Lotte mij aan. De Highlighterkwast wilde ik nog graag aanschaffen en de twee lippotloden zagen er ook interessant uit. De concealer raadde Lot ook aan, omdat je deze sinds een aantal jaar niet meer in Nederland kan kopen.

Zoals je kan zien heb ik weer genoeg materiaal wat ik ga reviewen en ook weer leuke items voor outfitpost. Die wil ik ook zeker weer gaan maken voor aankomende maanden! Ik ben super blij met mijn nieuwe spullen en ga alles ook zeker met heel veel liefde dragen en op doen.

Liefs,
Merel 

1 comment on “Shoplog! Leffers, Calvin Klein, H&M, Rossman en Douglas!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge