DSC06855
Vorige week heb ik weer flink wat geld uitgegeven. Ik bracht een bezoekje aan Lush Utrecht. Ging op een neer naar Groningen voor een mooie Sleek product en ging kijken bij de nieuwe LE van Essence. Ik nam van alles mee en laat je vandaag zien in mijn shoplog waarom ik ze heb gekocht!

DSC06857

 

Het goedkoopste van de hele shoplog is dit mooie countering set van Essence uit de nieuwe LE ‘Happy girls are pretty’. Van de gehele collectie was ik het meest benieuwd naar deze countering set. Hier komt later in de weken nog een review van online!

Het countering set  van Essence is te koop voor €3,39 bij Kruidvat filialen 

 

DSC06858

Ik had Birthday Suit al heel lang op het oog van Sleek. Zag hem op verschillende foto’s op Instagram voorbij komen en wist deze woensdag zeker dat ik hem wilde hebben. Daarom ben ik naar Groningen gegaan om bij Beau (een winkel waar ze dus onder andere Sleek en The Balm verkopen) deze mooie matte lip cream te kopen.

Birthday Suit heb ik gekocht voor €6,99 bij Beau. Maar is ook online te koop bij verschillende make-up webshops. 

DSC06859

Mijn laatste twee aankopen zijn van een winkel waar ik steeds meer producten begin te kopen. Gewoon omdat ze allemaal zo fijn in gebruik zijn! Helping Hands had ik ook al een tijdje op het oog. En wist dat ik hem nu echt wilde gaan aanschaffen. Mijn handcreme die ik nu in gebruik heb is toch al bijna op en dan is dit een goede kans om Helping Hands is te proberen.

Lush Helping Hands van 100 gram heb ik gekocht voor €12,70

DSC06860

 

Ik ben al bekend met Whoosh een andere Shower Jelly van Lush. Toen werd bekent dat deze nieu zou binnen komen in het assortiment wist ik dat ik hem wilde aanschaffen. Vooral de Shower Jelly’s zo lekker ruiken en een traktatie zijn voor onder de douche!

Refresher van Lush is 100 gram heb ik gekocht voor €6,50DSC06856

 

Ik ben super blij met mijn nieuwe spulletjes en kan echt niet wachten om ze uit te proberen de komende dagen en weken! Van alles kan je zeker verwachten dat er een review van online gaat komen. Misschien duurt het even maar ze komen alle 4 zeker online!

Wat heb jij voor het laatst gekocht?

Liefs,
Merel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge