DSC09164

Alsof ik je vorige week niet heb doodgegooid met een lange shoplog. Vandaag gaan we gewoon vrolijk verder. Want vorige week had toch nog het een en ander gekocht. Zoals een nieuwe tas, toilettas en was ik vergeten schoenen te laten zien in mijn andere shoplog die ik in Parijs had gekocht.

DSC09169

Als eerste begin ik met mijn nieuwe tas van Osprey London. Ik heb hem gekocht bij de Tkmaxx in Groningen. Het is een winkel die je kan vergelijken met de Maxx (die ook grote partijen in koopt) maar dan voor merken. Ze hebben bijvoorbeeld een Beauty afdeling waar je af en toe too faced kan tegen komen. Het is maar net of je geluk hebt. Nou ik had zeker geluk bij deze tas! Mijn vorige tas stond op knappen. De hengels waren niets meer en als ik wat zwaars mee nam was het altijd even spannend of ze het wel hielden. Daarom was ik op zoek naar een nieuwe tas. Bij de Tkmaxx heb ik er een kunnen vinden. Hij was 73 euro maar is wel gemaakt van echt leer. En ik zag op een ander prijs kaartje dat die eigenlijk wel £240 waard is. Dat is in euro’s ongeveer 300 euro! Wat een mazzel dat ik hem dan voor meer dan de helft heb kunnen scoren!

DSC09176

Deze toilettas van Papiaelle heb ik ook gekocht bij de Tkmaxx. Omdat mijn huidige helaas kapot is gegaan op vakantie had ik snel een nieuwe nodig (omdat ik in de herfstvakantie alweer naar Barcelona ga!) deze met marmeren print trok mij wel aan. Ik heb hem gekocht voor €10.

DSC09170

Je zag hem al voorbij komen in dit artikel. Ik heb hem gekocht voor stage. Want daar heb je wel boekjes nodig waar je het een en ander in moet schrijven. De print vond ik zelf zo leuk! Volgens mij heb ik hem gekocht voor 2 euro.

DSC09171

Aan pennen heb ik nooit genoeg. Ik verlies ze heel vaak op stage of op het werk. Dus daarom heb ik altijd wel een voorraad bij me. Deze van de HEMA heb ik nog nooit gekocht. Maar waren zo goedkoop dat ik ze wel wilde uitproberen. Ik vind ze tot nu toe niet zo fijn als die van de Action. Ze schrijven niet zo heel lekker vind ik. Maar voor een euro hoef je ook niet top kwaliteit te verwachten vind ik.

DSC09172 DSC09173 DSC09174

En dan nu mijn vergeten schoenen van mijn Backpack Shoplog. Deze schoenen heb ik gekocht op reis maar ben ze helemaal vergeten om ze toe te voegen aan mijn shoplog. Dus hierbij dan maar. Ik was nog op zoek naar nieuwe schoenen omdat mijn huidige witte niet meer zo wit waren. En ik gewoon vond dat ik wel weer nieuwe schoenen verdiende. Dus in de Nike Store op de Champs-Élysées heb ik deze gekocht. Voor 130 euro waren ze voor mij. Het was daarom ook wel een beetje een rib uit mijn lijf. Maar ik vond ze gewoon zo mooi! Echt een hebben factor hebben ze. Vind je niet?

DSC09178

Terwijl ik dit schrijf is het 8 uur ’s ochtends. Mijn planning om de artikels te maken moet ik nog even ontdekken. Maar goed, komt wel en vroeg op staan op je zondag is ook niet heel erg slecht. Vandaag heb ik namelijk een familiedag (leeeuukk). Die wordt bij ons in de familie niet zo vaak wordt georganiseerd. Wel weer heel leuk om de (bijna)  hele familie weer te zien. Vandaar ook dat ik vandaag zo vroeg op ben.

Ik heb expres de prijzen niet er bij gezet. Omdat de spullen die bij de Tkmaxx verkocht worden nog al verschillend zijn per winkel. En van de schoenen ik niet weet of ze ook in Nederland verkocht worden. Het bonnetje van de HEMA ben ik kwijt geraakt. Dus de prijzen kunnen afwijkend zijn van wat ik daar boven heb verteld. 

Wat heb jij voor het laatst gekocht?

Liefs,
Merel 

2 comments on “Shoplog Nieuwe tas, schoenen en spullen voor school”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.