DSC09140

Dit artikel zou eigenlijk zondag al online komen. Ik had helaas andere plannen zaterdag en de dagen daarvoor waardoor ik het niet op zondag online kon zetten. Iets met plannen en stage en heel veel andere dingen aan mijn hoofd. Maar ik wilde je het niet onthouden omdat het gewoon veel te leuke dingen zijn die ik heb gekocht. Ja, ik had een backpack mee waar ik ook veel te veel kleding mee nam van huis. Puntje voor de volgende keer zullen we maar zeggen. Maar ik heb ook veel mee genomen van die backpack vakantie. Gewoon omdat ik vond dat ik het had verdiend. En omdat het natuurlijk heel leuk is om voor jezelf dit soort dingen te kopen.

Kleding 

DSC09142

Adidas Trefoil T-shirt Jurk

Ik wilde al zoooo lang een t-shirt van Adidas. Onder andere omdat ik het gewoon heel mooi vind. En ook omdat ik gewoon meer van het sportieve ben. Dit is een t-shirt jurk. Zeg maar een lang t-shirt. Je zou hem kunnen dragen als jurk, maar daarvoor vind ik hem net te kort. Ik heb er onder een zwarte broek gedragen met van die bikerstrepen die op de broek zijn genaaid (ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel). Ik vind hem zelf heel erg tof!

DSC09143

Adidas Sport Bra

Weer wat van Adidas? Ja, ook dit stond heel erg lang op mijn lijstje om te kopen. Maar omdat ik een sucker ben om dingen online te kopen heb ik hem nooit gekocht online dus. Ik kwam hem met toeval tegen in de Peek en Cloppenburg in Wenen. Je kan die winkel vergelijken met een bijenkorf. Alleen dan voor kleding en accessoires. Leuke winkel en ook ben ik zo blij met deze aankoop!  DSC09145DSC09147

Tommy Hilfiger T-shirt

O ook dit stond op mijn lijstje om ooit eens te kopen. En zie hier. Ook gekocht bij Peek & Cloppenburg. Heel erg veel aangehad op vakantie. Hij is in de was geweest, maar nu zitten er gele vlekken bij mijn oksels (ik denk van zweet?), zo jammer. Ik hoop dat het er nog uit wilt, op de foto is het gelukkig niet te zien. Maar ik baal er wel van…

DSC09148

F21 Gestreept t-shirt

Ook heb ik genoeg weggegooid op reis. Oude t-shirt, ondergoed noem maar op. Daar moest natuurlijk ook wat nieuws voor in de plaats worden gekocht. Zo had ik een gestreept t-shirt weg gegooid en kocht ik dit gestreepte shirt bij de Forever 21.

DSC09149

Calvin Klein ondergoed

O ja, ik ben dit jaar een echte Calvin Klein fan geworden. Zit goed, is mooi en ja, je betaald er helaas ook een bepaalde prijs voor. Maar o joh, als je eenmaal Calvin Klein hebt gekocht wil je niet meer anders.

DSC09151

Deze broek heeft een verhaal. Ik ben echt al heel lang op zoek naar een goede Levi broek. Levi is natuurlijk een goed merk maar ook hier hangt een bepaald prijskaartje aan. In Berlijn kwam ik een heel leuk vintage winkeltje tegen met oude Levi broeken, je voelt hem misschien al aankomen, ik werd verliefd op deze broek. En het mooiste is, hij kostte maar €10! Dat is toch echt een koopje voor zo’n broek. Echt geluk en een klein beetje toeval.

Make-up

DSC09155

Ik heb afgelopen half jaar zoveel mogelijk zo goedkoop mogelijk proberen te kopen. Zoals bijvoorbeeld mascara’s, shampoo en douchegels. Om zo wat geld over te houden voor mijn trip naar Parijs. Waar ik de Sephora wilde plunderen. Niet letterlijk natuurlijk. Maar ik ben goed geslaagd daar. Zeer goed zelfs.

DSC09159

Urban Decay Naked Basics + Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Pore Perfecting

Ik was er van overtuigd dat ik de Sephora zou verlaten met de Setting Spray van Urban Decay. Ik heb echt gewacht tot in Parijs. Want ik kon hem ook kopen in Berlijn en Praag. Maar nee, ik was er van overtuigd dat ik hem kon kopen in Parijs. Nou dus niet. Hij was uitverkocht. UITVERKOCHT. Ik baalde, echt heel erg. Maar gelukkig was de Naked Basics er wel die ik ook heel erg hoog op mijn verlanglijstje had. De Urban Decay Primer Potion stond er ook op, maar eigenlijk ook die van Too Faced. Gelukkig ga ik in de herfstvakantie naar Barcelona waar ook een Sephora is. Dus wie weet koop ik hem dan. Nou je weet natuurlijk wat er aankomende weken online komt aan reviews, haha.

DSC09160

Chanel Le Volume Mascara en Make-up Forerver Pro>Sculpting Palette

ik vond dus dat ik mezelf mocht trakteren. Chanel Le Volume wil ik al een hele tijd proberen. Het is zo gehyped dat ik wil weten of het de hype waard is. Zou die mijn favoriete mascara van Maybelline kunnen verslaan?

Contouren is een hele happening tegenwoordig. Dus ik bedacht dat ik dan ook maar daar mee aan ga doen. Een contourpalette die nog niet heel bekend is. Het is een crème contourpalette met een concealer, contourkleur, blush en highlighter. Hier komt sowieso een uitgebreid review van online. Want ik ben echt reuze benieuwd naar dit palette!

DSC09161

Too Faced Melted Matte Queen B & Benefit Precisely, My Brow Pencil in nummer 2

Ook wild eik een mooie lipstick aan mijzelf cadeau doen. Om me te herinneren aan de mooie reis. Deze van Too Faced vind ik zo mooi. Het is een apart kleurtje, maar wel draagbaar voor overdag. Wenkbrauwen teken ik normaal bij met het wenkbrauwpoeder van Catrice. Ik vond dat het tijd werd voor een update. Daarom heb ik de nieuwe potlood gekocht van Benefit. Erg leuk design vind ik. Ik heb hem geprobeerd bij de Sephora en gaf zo’n mooi natuurlijk effect. Van deze twee kan je ook een review verwachten, natuurlijk.

Haar en huidverzorging 

DSC09156

Lush R&B

Mooie krullen komen door mooie producten. R&B heb ik al vaak als tester mee gekregen en in mijn reis kreeg ik het idee ‘waarom koop ik hem nu niet gewoon’. En dat deed ik, ik kocht hem in Wenen. En heb er op de dag van vandaag nog geen spijt van.

DSC09158

Bioderma Crealine H20 Micellair Water, Embryolisse Lair- creme concentré, Nuxe Huile Prodigieuse

Ook weer drie gehypte producten die ik wil proberen. Waarom ook niet? Als je in Frankrijk bent moet je toch ook dit soort producten kopen om er achter te komen of ze echt zo goed zijn als iedereen zegt. Nou zo is het, en dat deed ik. Ik kocht het en ga deze herfst en winter er achter komen of ze ook echt zo goed zijn. Maar eerst moet ik andere dingen opmaken voordat ik dit ga proberen.

Overig

DSC09162

Pull & Bear Zonnebril

Ik heb op vakantie 3 verschillende zonnebrillen gehad. Ja, 3. En alle drie gingen ze kapot. Deze heb ik ook kapot gekocht maar kon ik gelukkig ruilen. Dat was echt mazzel. Maar och hij is zo mooi! Tenminste vind ik dan. En het fancy hoesje is natuurlijk ook zo gek niet.

DSC09163

& Other Stories Earrings

O wat ben ik op zoek geweest naar dit soort simpele oorbellen. Niet gevonden in Nederland. Wel gevonden in Berlijn. En gaaf zijn ze, ik ze deze week al veel gedragen. Ze zijn zo minimalistisch, zo mooi en je kan ze in principe bij elke outfit wel aan. DSC09153

Naast al die kleding heb ik ook souvenirs meegenomen. Voor mezelf deze 5 magneten. Uit elke stad een. Als herinnering aan de leuke dagen die ik heb gespendeerd in die steden. Maar ik heb ook voor mijn ouders, broertje en vriendinnen wat meegenomen. Natuurlijk. Want met lege handen thuis komen is natuurlijk niet leuk.

Goeie genade, dat dit allemaal in mijn tas paste. Maar och, wat ben ik blij met mijn aankopen! Mezelf goed verwend al zeg ik het zelf. Klaar voor het laatste schooljaar en stage waar ik nog even goed tegen aan moet. Maar deze reis neemt niemand mij meer af!

Koop jij ook altijd magneten van de plaatsen waar jij bent geweest?

Liefs,
Merel 

3 comments on “Shoplog reis door Europa”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.