IMG_20160503_163722

Ken je dat? Dat je zo erg naar een dag hebt uitgekeken en dat je als de dag bijna op zijn eind is en je in de trein of auto naar huis rijd je beseft dat die leuke dag bijna voorbij is en dat het ook echt een leuke dag was? Nou dat had ik dinsdag. Terwijl ik dit schrijf is het ook dinsdag en heb ik niets beters te doen in de trein naar huis. Een lange reis wel hoor van Roermond naar Assen. 3,5 uur in de trein zitten. Bijna de 4 uur die je naar Maastricht rijd vanaf mijn huis. Maar goed, ik ging dus dinsdag samen met Dana in de eerste plaats naar Nijmegen en Roermond. Maar de plannen veranderden toen de dag vorderde en zijn we uiteindelijk ook nog naar Den Bosch geweest. Een dag in het Zuiden dus. Ik laat je zien wat ik allemaal heb gekocht!

DSC08429DSC08428

Als eerste zijn we de Hunkemöller binnen gelopen. Ik was nog op zoek naar een nieuwe bikini. En heb een hele mooie gevonden. Eentje die ik niet snel zou nemen maar zat mij verrassend mooi en goed. Het broekje die er bij hoort krijg ik vandaag of morgen opgestuurd want die was er niet meer in de winkel. Ook heb ik nog een paar onderbroeken gekocht, was ook weer zeer nodig haha. Nadat ik had betaald en mijn klantenkaart had gegeven stond er 5 euro op mijn klantenkaart. Ik vond het een beetje zonde om dit niet op te maken tijdens deze dag. Dus heb ik later in Den Bosch nog een onderbroek gekocht. En met die 5 euro korting kostte dat nog maar €2.

DSC08425

Daarna zijn we door naar de Primark gegaan. Eerst had ik heel veel in mijn mandje gestopt. Om daarna een selectie te maken met wat ik wel echt wil en niet. Uiteindelijk heb ik 3 paar sokken gekocht, sportsokken, enkelsokken en van die voetjes die je in ballerina of andere lage schoenen kan dragen.

DSC08423

Ik heb nog een paar slippers van de Primark in Papeburg staan, maar die zijn zo langzamerhand wel aan het verslijten. Om de zomer met een fris paar te beginnen heb ik weer een set van de Primark meegenomen. Deze vond ik qua print erg leuk!

DSC08417

Deze donker lange blouse met blokjes vond ik zo leuk! Weer is heel wat anders dan ik normaal draag.

DSC08419

Ook deze met wit en zwarte strepen vond ik erg leuk. Is helemaal de trend volgens mij van nu. Vind ik helemaal niet erg!

DSC08426

Een korte spijkerbroek stond op het lijstje om gekocht te worden. En gelukkig ben ik daar in geslaagd. Deze zit perfect voor de zomer, dus laat die zomer dan maar heel snel komen!

DSC08420

Het vest was in de sale voor maar 6 euro. En omdat ik verzot ben op grijze lange vesten ging deze zeker weten mee naar huis. Kan altijd van pas komen om te dragen als een chill outfit.

DSC08427

Korte broekjes voor het hardlopen miste ik nog erg. Vooral wanneer het heel erg warm is, is zo’n kort broekje heel erg fijn. Deze is kort maar zit voor mij precies goed.

DSC08431

Bij het Kruidvat scoorde ik ook nog mijn favoriete shampoo fles voor maar €2! Ik heb nog wat als back-up maar dat komt sowieso wel een keer op.

DSC08432DSC08433

DSC08434

En dan… Mijn eerste Steve Madden schoenen. Een model die ik normaal niet snel zou nemen. Maar omdat ze maar 27 euro waren in plaats van 90 en ik het zo’n gaaf en apart model vond heb ik ze toch meegenomen. Ik ga ze zeker aankomende dagen proberen te combineren. Vooral met een simpele outfit maken deze schoenen het helemaal af.

DSC08422

We waren eerst naar Nijmegen gegaan en daarna naar Den Bosch. Waar we op zoek waren naar de Lush. Ik denk dat we ongeveer een half uur in Den Bosch hebben rond gelopen om de Lush te zoeken. Na onze vriend Google Maps te hebben ingeschakeld bleek dat we de winkel gewoon straal voorbij zijn gelopen. Maar dat mocht niet baten en ben uiteindelijk toch nog heel erg geslaagd bij de Lush. Omdat mijn masker van Freeman bijna op is vond ik het tijd dat ik mezelf wel mocht trakteren op Mask Of Magnity. Een heel fijn klei masker die ik al meerdere malen als proefmasker heb mogen proberen. Ook heb ik een hele grote tea tree water meegenomen omdat die mij zo goed beviel de vorige keer. Daarnaast heb ik ook nog mijn vertrouwde Herbalism meegenomen. Ik kan daar eigenlijk niet meer zonder.

DSC08430DSC08418

Van Den Bosch zijn we door gegaan naar Roermond. Een best lange reis op zich. Maar het was het meer dan waard. Bij de Outlet in Roermond keek ik mijn ogen uit. Wat een winkels en wat een prijzen! Zo heb ik bij de Levi’s winkel een shirt kunnen scoren voor €20 en bij de L’Oréal Outlet een bronzer van Maybelline. Die bronzer wilde ik al heel lang uitproberen maar vond het steeds niet mijn geld waard. Nu wel haha.

DSC08421

Op mijn terugreis op Utrecht Centraal heb ik dit boek gekocht. Het meisje in de trein, vond hem wel erg toepasselijk en heb er al verschillende goede verhalen over gehoord. Het lezen wil ik in Duitsland en thuis weer gaan oppakken. Want lezen vind ik ook heel erg leuk om te doen maar heb er tegenwoordig heel weinig tijd voor (en maak er ook te weinig tijd voor vrij).

DSC08436

Al met al dus een hele geslaagde dag. Met genoeg spullen die ik heb gekocht. Ik kan niet wachten tot dat ik mijn nieuwe kleding aan kan doen en mijn Steve Madden schoenen naar buiten aan kan doen. O ja, de shopper had ik ook nog gekocht bij de HEMA voor een euro. Want helaas kon de papieren Primark tas niet alles aan.

Wat heb jij voor het laatst gekocht?

Liefs,
Merel 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge