DSC00352

Ik had gister middag eigenlijk een hele andere planning, en ik had voor vandaag eigenlijk ook een ander artikel in gedachten, maar ik gooide het roer spontaan om. Want toen ik gister voorstelde om met een twee andere vriendinnen naar Groningen te gaan, vonden ze dat een goed idee. Dus zo gezegd zo gedaan, wij stonden om 2 uur op het station van Assen om binnen 20 minuten in Groningen te zijn. uiteindelijk waren we om half 3 in de binnenstad en hebben we heerlijk een middagje geshopt met z’n drieën. Toen het etenstijd was, wilden we eigenlijk naar het pannenkoekenschip want dat is 1. heel lekker en 2. het is echt een schip, waar je natuurlijk heel leuk in kunt eten. Helaas, deze zat bom en bomvol. Dus uiteindelijk zijn we maar gestrand bij de Mac Donalds, wat ook heel lekker was, haha! Daarna hebben we nog even op het station van Groningen bij de Starbucks gezeten met een Chai Latte. Maar wat ik eigenlijk wil laten zien is de spulletjes die ik heb gekocht!

DSC00357

 

Toen we van het station afkwamen, liepen we in een streep door naar Søstrene Grene, een Scandinavisch winkeltje wat wel wat heeft van Tiger, een winkel wat veel in de westerse Steden zit (zoals Amsterdam, Utrecht etc.). Leuke spulletjes, waarbij je je afvraagt of je ze ook echt nodig hebt.  Ik heb daar uiteindelijk een zonnebril gekocht, na vele gepast te hebben. Een montuur die ik normaal niet zo heel snel zo uitkiezen maar door een vriendin van mij wel, haha.

Zonnebril €3,53 |  Søstrene Grene

 

DSC00358

Ik wist dat er bij skin cosmetics ze sleek verkopen. Wat ik niet wist is dat ze nu een extra winkeltje hebben voor make up waar ze make up verkopen van onder andere Teez, The Balm en Sleek. Het winkeltje heet trouwens Beau.
Ik wilde weer graag twee nieuwe palletjes kopen. Want in mijn storm palette zitten ondertussen al aardige pannen in, en vond dat ik wel weer aan iets nieuws toe was. Ik ging uiteindelijk voor au naturel (die al een tijdje op mijn wishlist stond) en voor het original palette. Twee diverse palletjes waar je leuk mee kunt experimenteren. Hier komen sowieso nog reviews van!

Sleek palette Au Naturel en The Orgininal, €10,00 | Beau  Groningen

DSC00355

Ook vonden we het wel leuk om naar de ZARA te gaan. Bij mij in de stad zit geen ZARA en dan is het natuurlijk extra leuk als er wel eentje in Groningen zit. Ik slaag bijna nooit bij ZARA omdat ik het meestal best wel prijzig vind en het niet altijd mijn stijl is. Maar deze keer voor een van de eerste keren slaagde ik wel! Dit is trouwens een crop top, hij is net wat langer dan de ‘normale’ crop top. Ik ben nog aan het kijken hoe ik deze ga combineren in de zomer!

Crop Top €12,95 | Zara

 

DSC00356DSC00353

Uiteindelijk waren we net voor 6 uur uitgekomen bij de MANGO, een winkel waar ik normaal ook nooit kan slagen. Ik was gister trouwens uit mijn broek gescheurd, en had dus weer een nieuwe broek nodig. Ik ben gegaan voor een lichte skinny spijkerbroek. Hij zat heerlijk! Ik heb ook nog een leuk t-shirtje meegenomen voor in de zomer als het lekker weer is. Van die dingen kan je nooit genoeg hebben!

Skinny Spijkerbroek €39,99 , blauw wit zebrapint t-shirt €19,99 | MANGO

DSC00359

Toen we op het station waren, moesten we natuurlijk wel even langs de Starbucks. Ik nam een Chai Tea Latte wat ik nog nooit eerder had gehad. En wat was die lekker, het is echt een favoriet geworden! Hij smaakt een beetje pittig door de kruiden die er in zitten, en er zit natuurlijk ook melk in. Heerlijke combinatie!

Ik heb gisteren een ontzettende leuke middag/avond gehad. Wat ik eigenlijk totaal niet in planning had voor die dag, haha!

Wat heb jij dit weekend allemaal gedaan?

Liefs,
Merel

 

2 comments on “Shoplog van 12/4/14”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.