DSC04971

Ik zag deze tag al een aantal keer voor bij komen, bij onder andere Lonneke. Een leuke tag over 3 verschillende dingen die voor mij belangrijk zijn of die mij ten eerste binnen schieten. Dingen die je niet zo gauw zou vragen aan andere mensen maar des te leuker om het bij de diverse bloggers te kunnen lezen. Ik heb hem met veel plezier ingevuld.

Drie dingen op mijn bureau
♥ Mijn camera, staat altijd op mijn bureau als ik hem niet gebruik. Zo kan ik hem altijd er bij pakken wanneer ik hem nodig heb.
♥ Laptop, staat vrijwel altijd op mijn bureau of de eettafel beneden. Hier doe ik alles
♥ Memo Blaadjes, voor het geval dat ik iets belangrijks moet opschrijven of voor een lijstje. Ik maak veel lijstjes voor de dingen die ik moet onthouden.

Drie dingen in mijn tas
♥ Agenda. Hier staan al mijn afspraken en dingen die ik moet doen voor school in. Wanneer ik een mooie quote of iets anders tegen kom zet ik het ook in mijn agenda. Rooster voor school en werk staan ook in mijn agenda, makkelijk om zo even op te zoeken.
♥ To Do notitieblok van HEMA. Mijn tweede brein om het zo maar te zeggen. Ik maak er lijstjes in voor de dag. Voor het weekend en voor de maand. Ik schrijf mijn notities er in voor de blog en lijstjes voor school. Door de lijstjes krijg ik echt rust in mijn chaotische hoofd. Een fijn hulpmiddel!
♥ Spiegeltje. Naast een lipstick en een lippenbalsem zit er ook een spiegel in. Ik ben geen ster in het aanbrengen van

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
♥ VeraCamilla. een van de bekendste beautyblog van Nederlands. Een fijne mix van Beauty en persoonlijk met bijzonder mooie foto’s. De video’s die Vera maakt vallen bij mij meestal altijd in de smaak.
♥ Lifeoflonneke. Een blog met de leuke persoonlijkheid van Lonneke en hele
♥ A Beauty To Rock. Heeft korte maar duidelijke reviews met mooie foto’s. Prettig om te lezen en soms ook met persoonlijke stukjes.

Dana en Merel

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg
♥ Ravotten – Mr. Polska, Ronnie Flex.
♥  Still don’t know – Chef’ Special. Ik ben niet perse een gillende fan van Chef’Special maar waardeer wel erg hun muziek. Still don’t know is een van mijn favoriete liedjes van hun.
♥ I Call You Honey – Sunday Sun.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
♥ ‘Zo meteen rijles, ik heb er zin in!’
♥ ‘Vanavond oppassen, oftewel geld verdienen met een avondje bankhangen!’
♥ ‘Lekker met school en le blog bezig, scheelt weer werk in het weekend!’

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
♥ Dana van DCJournal is naast blogger ook een vriendin van mij. We hebben elkaar leren kennen via bloggen en via twitter. Grappig dat een internet voor vriendschap kan zorgen.
♥ Jill van Fashupstyle is nog maar 15 jaar maar heeft een geweldige schrijfstijl (vind ik!). Ze lijkt me een heel aardige en maakt mooie foto’s! Een kijkje op haar blog kan zeker geen kwaad!
♥ Dagmar van Dagmar Valarie. Dagmar heeft fybromyalgie en CVS. Twee Chronische ziekten. Maar ondanks alles blijft ze heel positief in het leven staan. Dat vind ik zo knap! Ze ziet ondanks alles altijd de positieve dingen in het leven en deelt dit graag op haar blog. Een voorbeeld vrouw!

wherry blog

Drie favoriete sporten
♥ Roeien. Een sport die ik nu al 8 (!) jaar beoefen. Op het water roeien of sturen het maakt niet uit als ik maar met roeien bezig ben is het goed. Een hele fijne en gezellige sport.
♥ Race fietsen/wielrennen. 30 of 40 km fietsen in 2 uur vind ik heerlijk. Door de bossen van Drenthe of naar Groningen en weer terug. Ik vind het heerlijk om te fietsen! Ik heb me daarom ook opgegeven om op tweede pinksterdag de Elfstedentocht te fietsen. Ben heel benieuwd of ik het volhoud en of ik het welverdiende Elfstedenkruisje kan bemachtigen.
♥ Thuis sporten, met een yoga matje van de action op de vloer oefeningen doen vind ik fijn. Even wat bewegen om toch nog in vorm te blijven.

Drie dingen waar ik gelukkig van word
♥ Bloggen. Om de mooie spulletjes waar ik mijn mening over geef of om gewoon om mijn vrije tijd aan te spenderen. De lieve reacties die ik ontvang en om gewoon lekker ergens mee bezig te zijn wat ik leuk vind!
♥ Nieuwe spulletjes. Noem me materialistisch of niet. Ik houd er van om nieuwe spullen te gebruiken. Het eerste gebruik van een mascara, een camera of van een nieuw kledingstuk daar wordt ik stiekem wel heel gelukkig van.
♥ Werken. Om met voldoening terug te komen van het werk daar wordt ik gelukkig van. Ook om te werken voor iemand die het niet meer kan maakt mij gelukkig. Ik help mee aan het verdere leven van een zorgvrager. Daar wordt ik ook oprecht gelukkig van!

DSC04987

Drie favoriete quotes
♥ ‘The best thing about memories is making them’
♥ ‘A true best friend is the greatest of all blessings’
♥ ‘Train your mind to see the good in every situation’

Drie vakantiebestemmingen
♥ Zakynthos, daar ga ik als het goed is deze zomervakantie heen met een vriendin. Of naar een van de andere Griekse eilanden. Ik ben een warmte kind zoals ik al eerder heb gezegd. Daardoor lijkt het me heerlijk om een week op Zakynthos te verblijven.
♥ Barcelona. Door deze aflevering van 3 op reis heb ik heel veel zin om naar Barcelona te gaan. Dat park met al die mozaïek lijkt me echt heel mooi!
♥ Bali. Dat zou echt een droomvakantie zijn, en een vakantie van mijn leven. Gewoon omdat Bali en Indonesië een ontzettend mooie cultuur heeft. Natuurlijk ook nog is lekker warm en een hoog palmboomgehalte.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
♥ Op vakantie met een vriendin. Naar Zakynthos zoals je al las of naar een andere plaats in Europa.
♥ Mijn rijbewijs halen
♥ Op een stedentrip. Naar London of Barcelona of naar een andere stad in Europa. Dat wil ik sowieso nog doen voor dat het jaar om is.

Het was al weer even geleden dat ik een tag heb ingevuld. Maar ik vond het erg leuk om te doen! Als jij de tag wilt overnemen mag dat natuurlijk. Ik tag hierbij Jill en Dana om de tag ook in te vullen!

Liefs,
Merel 

 

1 comment on “TAG Three Things”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.