Een tag. Waarom? Nou, omdat ik zin had om eentje te beantwoorden. Deze keer over waarom ik make-up gebruik! Ik tag Dana van DC Journal. Ik ben benieuwd wat jou antwoorden zijn op de vragen :). Kijk eerst maar eens even mee wat mijn antwoorden op de vragen zijn!

1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
Wanneer ik precies begon weet ik niet meer, maar ik denk in groep 8. Ik weet nog wel goed dat ik op de schoolfoto van groep 8 met lipgloss op de foto ging en een heel klein beetje mascara. Om het niet op te alten vallen deed ik een heel klein beetje. Wat ik nog zo goed weet, is dat de lipgloss van een klasgenootje van mij was en dat die ontzettend plakkerig was, haha!

Nu zijn we 5 jaar verder en heb ik mijn make-up stash ernstig uitgebreid. Ik draag nu veel en veel meer make-up dan deze afgelopen 5 jaar. Het begon zoals je las met een mascara en een lipgloss. Ik heb daarna oogschaduw toegevoegd aan mijn stash en uiteindelijk ben ik ook bronzer en poeder gaan gebruiken.

2. Hoe voel je je zonder make-up?
Om heel eerlijk te zijn voel ik me moe zonder make-up. En ook wel kaal trouwens. Het is trouwens niet zo dat ik altijd make-up draag hoor. Ik draag mijn make-up alleen als ik buiten de deur ga, dus naar school, werk en soms ook als ik ga roeien. Dan doe ik meestal alleen een beetje mascara op.

3. Wat vind je leuk aan make-up?
Ik vind make-up aanbrengen zo leuk! Elke dag weer lekker tutten ’s ochtends vind ik heerlijk! Even een momentje voor jezelf. Ik vind ook leuk aan make-up dat ik mijn eigen stijl kan ontwikkelen bij mijn huid en ogen. Zelf krijg ik echt een zelfvertrouwen boost ervan.

4. Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items?
Ik heb hem sinds dit jaar ontdekt maar de eyeliner van essence (lees hier het review ervan) blijf ik denk ik mijn hele leven gebruiken tot ik een nog betere heb gevonden. Hij blijft perfect de hele dag zitten en hij is echt perfect zwart!

Ik weet niet of het ook met make-up te maken heeft, maar ik smeer elke avond purol op mijn lippen. Zodat ik én ’s ochtends wordt met zachte en vel loze lippen én omdat ik zo geen schrale lippen krijg.

Mijn wenkbrauwpoeder van de HEMA. Is precies de goede kleur voor mij en is ook nog is ontzettend zuinig in gebruik. Iets waar ik dus heel lang mee ga doen!

Dit was mijn tag over waarom ik make-up draag! Hopelijk vond je het leuk om het te lezen! Neem gerust de Tag over op je eigen blog. 🙂

Wat zijn jouw  ‘holy grail’ items?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.