Op maandag krijg ik altijd een sterke neiging om van alles anders te gaan doen. Het begin van een nieuwe week geeft voor mij altijd heel veel inspiratie. Maar helaas, ik ga altijd weer in mijn oude patroon zitten en aan het eind van de dag heb ik nog steeds niets anders gedaan. Dan denk ik de volgende maandag weer, vandaag ga ik het écht anders doen! Maar keer op keer lukt het niet. Vandaag probeer ik het wel een keer anders te doen. Ik post vandaag namelijk een super leuke webshop die ik je zeker niet wil onthouden. De webshop Odernichtoderdoch!

Sinds mijn stage in Duitsland ben ik Duits steeds meer gaan waarderen. Het is nu zelfs zo erg dat ik zelfs een Duitse serie aan het volgen ben op Netflix (oke, ik ben nét begonnen met de eerste aflevering). En ik hoef daar zelfs geen ondertiteling meer bij aan te zetten, omdat dat mij zelfs irriteert wanneer ik er naar kijk. Maar goed, Duitsers hebben een hele andere cultuur dan Nederland. Dat kan ik je met zekerheid zeggen na mijn half jaar in Duitsland te hebben gespendeerd. Ik vind eerlijk gezegd wel dat Duitsland op sommige vlakken echt achter loopt op Nederland. Ik kan er niet altijd mijn vinger op leggen waar ik dat nou vind. Maar zeker in de infrastructuur (die wegen in Duitsland zijn soms echt verschrikkelijk!) is in Nederland veel beter.

Toevallig kwam ik laatst via Instagram (daar heb ik het tegenwoordig echt van als ik op zoek ben naar leuke webshops) de webshop Odernichtoderdoch tegen. Wat letterlijk betekent ‘of wel, of niet’. Deze webshop vind ik zo zoet. Zo Pintrest en Instagramwaardig dat je er zeker een bezoekje aan moet brengen.

Ik heb een wishlist gemaakt met de dingen die ik graag zou willen hebben met linkjes uiteraard!

Handdoek €24,00

Een handdoek van de wereld. Hoe leuk is dat! Deze staat zeer hoog op mijn verlanglijstje!

Schrijfonderlaag €14,50

Ik zie altijd dat mijn huisarts zo iets gebruikt. Het ligt meestal bij je werkplek om makkelijk even wat dingen op te schrijven. Op deze planner kan je de hele week voor je uitschrijven. Met alles wat je moet doen. Hoe makkelijk. Zo wordt plannen ook nog is een feestje!

Kalender 2017 ansichtkaarten (12 stuks) €10

Ik wil op mijn kamer in Groningen nog altijd zo’n gaaspaneel (zoals deze die je gewoon bij de Gamma kan krijgen!) en daar staan deze ansichtkaarten natuurlijk erg leuk bij! Ik krijg helemaal zo’n pintrest sfeertje ervan!

Stempels ‘Let get thing’s done’ €12

Ik heb eigenlijk nooit wat met stempels gehad. Maar deze trokken mij toch wel erg aan op de site. Ik ben altijd bezig om mijn planning een stukje leuker te maken. Hoe leuk zou dat zijn met deze stempels.

Dagelijkse planner ‘Let’s get out of our comefortzones’ €28

En nog zo iets waar je je planningen leuker mee krijgt. Een speciale planner om je doelen mee af te krijgen maar ook om uit je comfortzone mee te komen. Ik vind hem erg leuk! Weer is wat anders dan een standaard planner.

Zoals je ziet is Odernichtoderdoch een perfecte webshop om je notebooks en andere frutsels te kopen wanneer je met je stagionary aan de slag wilt gaan. Ik kijk echt mijn ogen uit op hun webshop. Ga ze ook zeker even volgen op insta voor leuke plaatjes!

Het enige nadeel van de webshop is dat je redelijk hoge verzendkosten moet betalen. Die zijn namelijk €9,50. Het is jammer dat ik geen adres meer heb in Duitsland, want dan was het een stukje goedkoper geweest.  Ook moet je wel een beetje Duits kunnen als je de website wil lezen.

Ik hoop dat ik je weer genoeg inspiratie heb gegeven om deze nieuwe week mee te beginnen!

Een fijne (productieve, leuke, spannende) maandag gewenst!

Waar koop jij het liefst je schrijfwaren?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.