DSC06178

Ja! Er is weer sale bij The Body Shop! Een van mijn favoriete winkels waar ik graag even naar binnen kom, en zeker wanneer de sale weer is begonnen. De sale is zowel online als offline. Ik laat de sale van The Body Shop nooit voorbij gaan en neem altijd wel wat mee. Ik heb mij redelijk weten inhouden maar het leek me alsnog leuk om te delen wat ik uit de sale heb meegenomen.

DSC06181

Zoals ik al zei is de sale van The Body Shop voor mij niet zo maar een. Ik koop vrijwel altijd wat. Waarom? Omdat ik persoonlijk niet nodig vind om normaal 16 euro voor een body butter neer te leggen als je het in de sale ook makkelijk voor de helft kan krijgen. En dan kan je trouwens voor die 16 euro twee bodybutters mee nemen. Dat is toch een win-win situatie?

Ik nam zoals je ziet mijn favoriete Sweet Lemon body butter mee, heerlijk voor de zomer omdat die lekker fris en zoet is. En ik hem daarbij gewoon heel, heel erg lekker vind! Ik denk dat dit onderhand al mijn 3e pot is die ik heb gekocht, dat verklaard volgens mij al wel hoe fijn ik de geur en de substantie vind!

DSC06177

Daarnaast nam ik ook nog is de Blueberry variant mee. Deze is wel een tikkeltje zoeter qua geur dan de Sweet Lemon. Maar bij mij is het meestal hoe zoeter hoe beter! De Blueberry heb ik nog nooit geprobeerd, maar leek mij daarom wel wat. De bodybutters hebben mij nog nooit teleurgesteld, dus deze vast ook niet.

DSC06179

Deze twee butters staan voorlopig nog even op voorraad, want ik gebruik nu nog even de Vineyard Peach die ook van The Body Shop is. Ik ga ze in ieder geval met heel veel plezier gebruiken en opmaken!

De bodybutters zijn nu in de sale €8,-. Ik zeg sla je slag! Voor je het weet zijn ze al weer op! 

Ga jij ook nog wat kopen uit The Body Shop Sale?

Liefs,
Merel

3 comments on “The Body Shop Sale – Wat heb ik gehaald en mijn favorieten?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge