DSC04290

Toen ik deze tag zag bij Pricilla van Belleviefashion.nl wist ik dat ik deze tag zo snel mogelijk wilde overnemen. Ik kan je zeggen dat ik de laatste jaren The Body Shop verslaafd ben geworden. Ik gebruik bijna elke dag wel wat producten van The Body Shop. Wil je weten wat ik heb beantwoord op de vragen?

DSC04293

1. Wat is je favoriete productlijn van The Body Shop?

Mijn favoriete productlijn is die van de Sweet Lemon, maar helaas is die 2 jaar terug uit het assortiment gehaald. Af en toe met de sale komt die weer even terug met fikse kortingen. Zo jammer, want deze lijn ruikt zo goddelijk!
Ook is de Vineyard Peach lijn een favoriet van mij. Die ruikt naar de gesuikerde perziken van Haribo. Zoet en toch ook een beetje fris. Ook een heerlijke geur!

DSC04290

2. Hoeveel producten heb je in totaal van The Body Shop?

Op dit moment heb ik 17 producten van The Body Shop in huis die van mij zijn. Ik heb 1 roze hairchalk, 3 bodybutters in de lijnen Glazed Apple, Vineyard Peach en Sweet Lemon, 1 mono oogschaduw in shade 5, 1 cube met 4 verschillende oogschaduws, 1 lipstick in kleur 225, 1 Olive Cream Body Scrub, 1 spiegeltje van een limited edition, white musk sensuel shimmer Fragrance die helaas niet meer te koop is, De White Musk eau de toilette, 1 peppermint Cooling Foot Lotion, 2 Tea Tree BB Cream in 02, 1 Blusher kwast voor op reis,  Spiced Vanillia Balm van de kersteditie van 3 jaar geleden.

DSC04294
3. Welk product kocht jij opnieuw?

Ik heb van de Tea Tree lijn de BB Cream opnieuw gekocht, want die bevalt mij heel erg goed. Ook heb ik de nightlotion en de dagcreme ooit een keer opnieuw gekocht van de tea tree lijn. De cleanser is ook al mijn tweede bus. De body butters koop ik ook regelmatig opnieuw in, maar dan wel in verschillende geuren. Die vind ik het allerfijnst van The Body Shop.

DSC04296
4. Gebruik je buiten lichaamsverzorging ook gezichtsverzorging van The Body Shop?

Natuurlijk gebruik ik naast lichaamsverzorging ook gezichtsverzorging van The Body Shop. De BB cream heb ik vrijwel elke dag op. De oogschaduwcube heb ik vroeger heel veel gebruikt toen ik nog op de middelbare school zat. De laatste tijd ligt die een beetje stoffig te worden, ik zal hem vaker er bij pakken de komende tijd want er zitten mooie brons en bruinachtige kleuren in. De Spiced Vanilla lip balm ligt altijd in mijn tas. Wanneer ik voel dat ik droge lippen heb smeer ik dit goedje er vaak op. De lipstick heb ik vorig jaar gekocht en was mijn eerste lippenstift van The Body Shop en volgens mij ook een van de eerste lipsticks die ik heb gereviewd. Het is een licht roze kleur die ik vooral overdag op doe. De groene oogschaduw mocht ik van mijn moeder hebben die nauwelijks oogschaduw op doet. Deze gebruik ik zo af en toe wanneer ik zin heb in een groene ooglook.

DSC04297
5. Welke special editions heb jij allemaal?
Laatst heb ik van de kersteditie de Body Butter van de Glazed Apple gekocht. De Vineyard Peach lag bij de sale en had ik ook gelijk meegenomen. De Spiced Vanilla Balm is al van een tijdje terug. De White Musk Sensual Fragrance is niet meer te koop dus eigenlijk ook een soort special edition. Welke eigenlijk ook nog een special edition is maar die niet op de foto staat maar welke ik wel heb is de oogschaduw cube die ik je eerder liet zien. Deze is al een keer in een nieuw jasje gestoken met andere brons en bruinachtige kleuren.

6. Welke geur zou jij graag willen zien bij The Body Shop?

Ik zou graag een lijn met limoen willen zien die net zo fris ruikt als die van de Sweet Lemon maar dan nog wel iets frisser. Of een geurlijn met peer, lijkt me ook een zeer verrassende geur bij The Body Shop.

DSC04298
7. Wat was je grootste miskoop?

Ik weet niet meer of ik het spiegeltje zelf heb gekocht of mijn moeder. Maar ik weet wel dat ik dat ding amper heb gebruikt. De groene oogschaduw vind ik ook een miskoop want volgens mij heb ik er iets van 8 euro voor betaald en die gebruik ik ook amper.

DSC04299
8. Wat is je favoriete parfum van The Body Shop?

De red musk vind ik ook heel lekker en heb ik een tijdje geleden geroken bij The Body Shop. De White Musk is toch wel mijn ultieme favoriet en blijft bij mij de hele dag hangen. Zoals je ziet gebruik ik hem vrij vaak en wissel ik hem af en toe met Sun van Jill Sander, l eau d’issey van Issey Miyake en Love Spell van Victoria Secret.
9. Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

Ik zou wanneer mijn eigen handcreme op is een van de nieuwe handcremes willen proberen van The Body Shop. Ook staat er een nieuwe scrub op mijn verlanglijstje want de Olive Cream Body Scrub is al bijna op!

DSC04301
10. Welk product zou jij iedereen aanraden?

Ik kan iedereen de Body Butters aanraden van The Body Shop. Een product waar je uit bijna alle geurlijnen van The Body Shop kan kiezen, er zit dus voor ieder wat wils iets tussen. De Body Butter raad ik aan omdat hij heerlijk ruikt, hij erg voedend is (vooral in de wintermaanden erg fijn) en dat hij makkelijk te smeren is. Een nadeel is wel dat die even de tijd nodig heeft om in te trekken, maar echt, dat heb je over voor de goddelijke geur die eraf komt.

Dit was de tag, ik hoop dat je hem leuk vond! Voel je vrij om de tag van mij over te nemen! Ik tag Nanda en Dana om de tag over te nemen!

Welke producten gebruik jij het liefst van The Body Shop?

Liefs,
Merel

7 comments on “The lovely Body Shop Tag”

    • Een paar dagen geleden toen de sale er nog wat heb ik nog een douchegel en een eau de toilette toegevoegd, kom nu uit op 19 producten oeps!

  1. Wat een leuke tag!! Ik ben zelf helemaal fan van de Frambozen lijn en inderdaad de citroen is ook echt goddelijk. Gisteren toevallig nog een de frambozen body scrub en een apple glaze shimmer lotion weten te scoren in de sale en die ruikt ook wel heel erg lekker moet ik zeggen. Mijn verzameling wordt ook steeds groter hihi.

    Liefs Agneta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.