Afgelopen zaterdag ging ik samen met Dana op pad door Delft. Na een lange reis vanuit Assen naar Amsterdam vrijdag gingen we zaterdag gezellig samen een dagje er op uit. We gingen onder andere naar de botanische tuin van de TU Delft. Waar ik vandaag de foto’s van laat zien! We hebben weer heerlijk gespeeld met onze camera’s en het was ook nog eens een super zonnige dag!

Ik was zelf nog nooit in Delft geweest en Dana ook niet. Dus het was super leuk om samen de stad te ontdekken. Delft heeft allemaal super leuke concept winkels waar je zeker even moet kijken wanneer je in de buurt bent van deze stad. Zo heb ik in een winkeltje waar ze allemaal spullen van kleine bedrijven verkochten een heel vrolijk t-shirt gescoord met Monstera bladeren (die bladeren zijn tegenwoordig helemaal hot volgens mij). Maar zoals ik je al vertelde in de intro zijn we ook naar de botanische tuin geweest. Ook zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent. Voor €4,- ben je binnen en kan je allemaal verschillende planten bekijken. Ik ben zelf nog nooit in een botanische tuin geweest en vond daarom wel moeilijk wat ik ervan moest verwachten. We hadden gelukkig mooi weer wat heel wat goeds maakte. Er was ook een tentoonstelling over pepers waar je hieronder een foto van kan zien. Al met al een geslaagde dag dus!

Door Dana ontdekte ik ook een nieuwe stand op mijn camera. Dat kan je vooral goed zien op de foto van de pepertjes. Dat je zeg maar dat blur effect krijgt op je foto. Zodat die alleen maar focust op wat er op de voorgrond is. Super leuk! Nu kan ik nog wat betere foto’s voor mijn blog maken.
Het was een super leuke dag en heb ook nog wat kunnen scoren. Onder andere een Elizabeth Arden Crème voor 7 euro in plaats van 25 euro! Die wil ik de aankomende maand testen en dan uiteindelijk een review er over schrijven. Wordt vervolgd dus!

Ben jij wel eens in Delft geweest?

Liefs,
Merel

4 comments on “Tip: De Botanische Tuin in Delft!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.