DSC05744

 

Eerlijk is eerlijk, ik lees normaal nooit de Vogue. Mijn voorkeur qua tijdschriften gaat dan toch eerder uit naar de Glamour, omdat daar toch wat meer betaalbare mode en beauty in staat dan in de Vogue. Maar de juni editie van de Vogue haal ik elk jaar. Want daar zit  altijd het beruchte Vogue t-shirt bij, en die kan ik toch echt niet laten liggen!

DSC05842 DSC05791

 

Ik heb al twee eerdere t-shirts van de Vogue gekocht en het viel me op dat deze na een aantal keer wassen niet meer zo mooi er uit zien en zitten als eerst. Het worden dan zeg maar ‘vodjes’. Toen ik hem kocht hoopte ik dat het bij deze editie niet zou zou zijn, want dat zou toch wel erg jammer zijn. Maar gelukkig is dit niet het geval! Ik heb hem nu al een aantal keer aangehad en vind het van de t-shirts die ik tot nu toe heb van Vogue deze wel echt de fijnste. Hij is wat betreft pasvorm wel aan de grote kant, ik heb normaal zelf maat M/S en valt voor mijn gevoel nu best wel ruim. Dat is voor mij geen probleem, maar wanneer je wat aan de stevigere kant bent kan dit t-shirt niet erg flatteus staan.

DSC05745

Voor als je het t-shirt en de Vogue nog in huis wil halen, je moet er snel bij wezen! Want op=op. Ik hoop dat je wat aan deze tip hebt, want echt hij zit heerlijk en een heel fijn t-shirt voor de komende zomer!

Heb jij al een Vogue t-shirt?

Liefs,
Merel  

 

2 comments on “Tip: T-shirt bij Vogue juni editie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.