DSC03971

Als eerste excuses dat ik deze week niet erg actief was in blogland. Ik had het erg druk met stageopdrachten en sociaal leven om mijn blog bij te werken. Vandaar dat deze post niet om 10:00 of om 6:00 ’s ochtends online komt. Maar pas om 21:00 ’s avonds. Oke, genoeg daarover, nu verder naar de dingen die ik wil gaan doen in 2015!

Blog
– Ideeën bedenken voor mijn blog en uitwerken
Verschillende ideeën heb ik al opgedaan. In 2014 heb ik ze alleen nog niet uitgewerkt. In 2015 wil ik dit wel gaan doen. Het zijn vooral lifestyle artikelen waaraan ik wil werken. Zodat mijn blog nog meer mijn blog wordt.

– Schema maken voor mijn blog
Ik hou van een druk leven. Veel variatie en met verschillende mensen mijn dagen doorbrengen. Om alles een beetje op rolletjes te laten lopen moet ik een vrij strakke planning hebben, zo ook voor mijn blog. In 2015 wil ik een schema hebben voor de week zodat jij maar ook ik weet wat er online komt. Ook wil ik meer met verschillende rubrieken werken die op een bepaalde dag van de week online komen.

– Plezier hebben in bloggen
Misschien wel het aller-belangrijkste van mijn to do list. Plezier hebben in wat je doet en in dit geval is dat bloggen. Als ik hier geen plezier in heb zie ik dat er minder mooie en kwalitatief mindere artikels online komen. Jammer, want als je ergens geen zin in hebt doe je er ook minder goed je best voor.

– High End make-up kopen
Ik was dit al in 2014 van plan maar het is er helaas niet van gekomen. In 2015 wil ik dit doel wel vervullen. Een beetje sparen ervoor en hopelijk heb ik dan in het voorjaar of in de zomer een mooie lipstick van Chanel of YSL in mijn handen. Dat hoop ik tenminste!

-High end parfum kopen
Hetzelfde als hierboven geldt voor dit doel. Op dit moment staat Flower Power van Kenzo op mijn wishlist. Met een beetje sparen heb ik hem dit voorjaar al! 

– De Canon 600D kopen
Ik ben ontzettend blij met de camera die ik nu heb. Maar het enige nadeel aan deze camera is dat ik er geen extra lenzen op kan zetten, en dat is juist wel handig. Zoals de 50 mm lens waar je hele mooie plaatjes mee kan schieten en mooie details kan fotograferen. Ik zou ook heel graag een externe flitser willen hebben. Maar helaas past dat ook niet op mijn camera. Wie weet ga ik hem bij elkaar sparen. Ligt er een beetje aan wat er allemaal op mijn pad komt dit jaar.

– Meer met verschillende decoraties werken bij productfoto’s
Bij andere zie ik het al heel veel voorbij komen. Ik heb meestal foto’s met dezelfde decoratie die ik ook bij andere producten gebruik. Ik wil nu een beetje uitvinden wat wel en niet als decoratie bij mijn blog past. Dat ga ik uitvinden in 2015

– Meer outfitpost plaatsen
Ik sta nog een beetje onwennig voor de camera. Maar de resultaten zijn steeds beter. In 2015 wil ik daarom meer verschillende outfits online plaatsen. Lijkt me erg leuk om de outfits aan het eind van het jaar terug te zien!

– De uitgaves aan mijn blog goed bijhouden
Iets waar ik me in 2014 al mee bezig hield maar waar ik nog niet echt een ster in bleek te zijn. In bonnetjes bewaren ben ik niet zo’n held en raak ze dan ook eerder kwijt dan dat ik ze wel heb. Ik ga eraan werken! 

– Alles wat met mijn blog heeft te maken ordelijk en overzichtelijk opbergen in een map
In mijn kamer slingert van alles wat met mijn blog heeft te maken. 2015 staat voor mij voor overzichtelijk en ordelijk. Het geeft veel meer rust dat alles bij elkaar ligt en dat ik het terug kan vinden dan dat ik alles kwijt ben en ik in de stress raak waar nou dat ene papiertje ligt met al die goeie ideeën.

– Meer reageren op andere blogs
In 2014 nam ik me dit stiekem al voor. Maar het kan altijd nog beter. In 2015 wil ik me nog meer bezig houden met het reageren op andere blogs. Want ik weet zelf hoe leuk het is als een andere tijd maakt om op jou artikel te reageren!

Persoonlijk

– Naar een festival gaan
Dit spreekt lijkt mij voor zich. In 2014 ging ik voor het eerst naar een concert in 2015 gaan we voor het eerst naar een groot festival. Zoals Lowlands of Concert At Sea. Het enige wat nog beslist moet worden. Naar welk festival ga ik en met wie?

– Sparen voor een weekje vakantie met een van mijn beste vriendinnen
Samen met Nanda wil ik een weekje met vakantie. Het eerste idee is om naar Griekenland te gaan, naar het eiland Zakynthos. Maar eerst maar bij elkaar sparen!

– De Elfstedentocht op de fiets uitrijden
Vanavond heb ik te horen gekregen dat ik ben ingeloot voor de Fietselfstendentocht van 2015, van dit jaar dus! Ik heb er erg veel zin, en ga hem hoe dan ook uitrijden. Voor de 210 km die gereden moet worden binnen 24 uur moet je natuurlijk wel goed trainen. Dus wanneer het boven de 10 graden buiten wordt ga ik op de fiets kilometers maken. Hier moet ik net zoals voor mijn blog ook nog een schema voor maken want ik ben anders bang dat ik het anders niet volhoud. 

– Stage halen met een voldoende
Ook al loop ik nu op schema, ik hoop wel dat ik stage haal, want anders moet ik het jaar overdoen en dat zou zonde zijn. Ik ga sowieso voor de voldoende en hopelijk zelfs meer! 

– Verpleegkunde leerjaar 2 halen
Naast stage wil ik natuurlijk ook mijn tweede leerjaar van Verpleegkunde halen. Dat moet makkelijk lukken, mits ik ook voldoende aandacht aan mijn toetsen en mijn opdrachten besteed. 

– Veel gebruik maken van mijn agenda
Ik heb speciaal een nieuwe agenda gekocht voor dit jaar die je woensdag ziet in een shoplog. Ik heb nu een dagagenda waar voor elke dag een bladzijde is gebruikt zo dat ik er lekker veel in kan opschrijven. Dit is dan ook echt een doel voor dit jaar. Veel meer opschrijven in mijn agenda (belangrijke dingen) zodat ik niets vergeet! 

– Mijn rijbewijs halen
in 2014 ben ik begonnen met rijlessen en in 2015 ga ik mijn theorie en mijn rijbewijs halen. Dat is het plan tenminste. Maar volgens mij gaat dat mij makkelijk lukken met nog een heel jaar voor me! 

– Een happy list en een memory jar bijhouden.
Bij de kleine dingen in het leven wil ik dit jaar meer stil bij staan. Ik wil een happy list in een schriftje bijhouden van de dingen waar ik dus blij van wordt. Dat, per dag bijgehouden zodat ik aan het eind van het jaar een heel lijstje heb van alle dingen waar ik blij van werd dit jaar. Ook wil ik een memory jar bijhouden met de meest mooie en leukste herinneringen van dit jaar. Elke dag eentje erin doen kost niet veel tijd en later dit jaar heb ik er nog meer plezier van om de herinneringen terug te lezen.

Wauw, wat een lijst alweer. Ik ga er in ieder geval een mooi jaar van maken met de mensen om mij heen. Dat het maar een geweldig jaar mag worden!

Wat staat op jou to do list voor dit jaar?

Liefs,
Merel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.