wpid-2015-06-25-12.56.23-1.jpg.jpeg

Assen, een stad waar ik geboren en getogen ben, en waar ik nu nog steeds met veel liefde in woon. Het is de hoofdstad van Drenthe (Ja ja, of all places!) en telt ongeveer 6700 inwoners. De enige keer dat dit getal verdriedubbelt wordt is met TT. Een jaarlijks feest waar ik altijd al sinds januari heel erg naar uit kijk. Het draait met TT vooral om de Motogp. Dat is dan weer niet mijn ding, al die motoren. Voor mij draait het vooral om de 3 dagen feest in de stad. Er hangt dan een super gezellige ontspannen sfeer in de stad wat van mij eigenlijk wel elke dag zo mag zijn!

wpid-2015-06-26-04.23.38-1.jpg.jpeg

De TT wordt elk jaar georganiseerd in de laatste week van juni. Op zaterdag vind de TT plaats. En de dagen ervoor worden de voorrondes gereden. De woensdag, donderdag en vrijdag avond is het feest in de stad. In het centrum is er ’s avonds van alles te doen. Zo is er een kermis net buiten de stad en zijn er binnen in het stadscentrum verschillende podia’s waar artiesten optreden zoals Kraantje Pappie, Jan Smit, Di-rect en Go Back To The Zoo en natuurlijk Mooi Wark optreden. Maar je kan ook bij verschillende kroegen of café’s binnen lopen.

wpid-img_20150626_102228.jpg

Vanavond is de laatste avond van de drie. Ook wel de TT avond genoemd. Tot nu toe heb ik mij de afgelopen 2 nachten al kostelijk vermaakt bij de verschillende artiesten, maar hoop dat vanavond nog extra leuk wordt! Want het is ten slotte de laatste avond!

Ben jij bekend met de TT in Assen?

Liefs,
Merel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.